Desert Track

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Desert Track

Prisniveau

Kr. 9.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 45 til 4 x 45 min.

Profil

Desert Track: En af de bedste repræsentanter i Danmark, når det gælder Country musik.
Desert Track er et country band fra Danmark. De har et bredt repertoire og en storslået LIVE performans. Desert Track spiller bla. New Country, men de spiller også de gode ”gamle” kendte numre.
Desert Track er et sikkert valg - Tjek også DT Djukeboks her på Eventzonen- vi kan levere en blanding af country og pop / rock hvis ønskes, er samme orkestre.

Desert Track er et countryband fra Danmark. De har et bredt repertoire og en storslået LIVE performance. Desert Track spiller bla. New Country, men de spiller også de gode ”gamle” kendte numre.
Bandet har eksisteret siden 1992. De har høstet stor erfaring gennem årene på de små og store spillesteder i Skandinavien.
Desert Track har udgivet 2 Cd’er, ”Since you’ve been gone” og ”Transmission High Gear”. Cd’erne har fået mange gode anmeldelser. De er begge en blanding af egne numre og covernumre.
"Desert Track er et LIVE orkester, der leverer varen på bedste mulige måde".
Desert Track bliver brugt til alle former for arrangementer, hvor man har lyst til at danse eller lytte til god musik. Desert Track har spillet op til dans mange forskellige steder. F.eks. countryfestivals, countryarrangementer, linedance, squaredance, bryllupper, 30, 40 og 50 års fødselsdage, firmafester, halbal, events, færgeoverfart, krobal, byfester og markedspladser.
En plads i USA
Desert Track har været medvirket på 2 Cd’er, der er udgivet af det amerikanske pladeselskab ”Comstock Records”. Desert Track opnåede i den forbindelse en 7. plads med nummeret ”Goldwing” på top 40 hitlisten i Nashville, USA.
Ny CD release
CD'en "Transmission High Gear" er fuld af energi. Den er indspillet til det danseglade publikum, og for dem som virkelig nyder god country musik. Vi har valgt numre ud, der på bedste måde viser hvem vi er. Der er ingen tvivl om, at lytterne kan mærke den samme energi på CD'en, som de oplever, når de ser orkesteret spille live rundt om på spillesteder i skandinavien.
Linedance klubber og folk med kærlighed til country musik, har altid været glade for Desert Track. Deres musik passer perfekt til det danseglade publikum. CD´en er et oplagt valg til en glad aften.
p.s. Set på DK4 Country aften med Desert Track……

Kontakt Desert Track

Kontakt Desert Track via formularen her, så vil Desert Track vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.