Det Forbudte Repertoire

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Det Forbudte Repertoire

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

Fra enkelte sange til dansemusik i festset af: 2x45, 3x45, 2x60 eller 3x60 minutter. Dinnermusik under maden er også en mulighed.

Profil

Det Forbudte Repertoire er en duo med mulighed for udvidelse, der spiller alt det forbudte musik, der virkelig sætter ild til dansegulvet.

Det Forbudte Repertoire er duoen til dig, som vil have fest- og eller dinnermusik for hele forsamlingen. Da vi både elsker ungt, nyt, gammelt, hurtigt, langsomt, poppet og rocket musik, er der noget til alle. Vi er begge musikvidenskabenligt uddannet og har dermed en bred musikalsk viden og en stor erfaring inden for at spille festmusik, som vi kan tage i brug, når vi skal levere. Vi kan både levere musik til fest, dinner reception, konfirmationer, begravelser osv. Det er også muligt at skræddersy os i en trio-konstellation, som er ekstra oplagt, hvis der virkelig skal være gang i festen. Skriv endelig for spørgsmål eller kig på videoen for at få en smagsprøve på lidt af det, som repertoiret indeholder lige for tiden.

Kontakt Det Forbudte Repertoire

Kontakt Det Forbudte Repertoire via formularen her, så vil Det Forbudte Repertoire vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.