Digital Dannelse

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time- 3 timer

Profil

Fremtidens digitale kompetencer.
Siden 2010 har vi med foredrag, workshops og undervisning tilegnet os et indgående kendskab til de udfordringer der kan være forbundet med den hastigt udviklende digitalisering. Vi arbejder ud fra en positiv holdning til internettet og dets mange muligheder, og vi forsøger at skabe en forståelsesramme og et normsæt som kan rumme mennesket før mediet.

Vores vision er at forske, undervise, rådgive og skabe refleksion omkring virkningerne af digitale og sociale medier mellem mennesker. Vores ekspertområder kredser om digital dannelse og digitale kompetencer. Vi arbejder jordnært og i øjenhøjde med vores publikum, mens vi giver ny viden og konkrete værktøjer til at stille sig kritisk udforskende til den digitale omverden.

I praksis betyder det at vi støtter mennesker i deres tilegnelsen af en tidssvarende digital dannelse, med det formål at udvikle et trygt og værdiskabende samspil mellem mennesker i den virtuelle verden, der gennem viden og reflekterede holdninger kan tage kvalificerede valg i deres færden på nettet.

Vores mission udspringer af en tro på, at ethvert menneske er født med et værdifuldt og unikt potentiale til at skabe det gode liv. Vi tror på, at internettet har et kæmpe stort positivt potentiale og med den rette brug, vil give mennesker mulighed for at udvikle og udfolde det gode liv online såvel som offline.

Vi beskæftiger os med emner som:
Fremtidens digitale kompetencer, Mennesket og mediet, Den digitale medarbejder, Digitalisering for alle, Arbejdsfællesskaber under forandring, Forældre til digitalt indfødte.

Kontakt Digital Dannelse

Kontakt Digital Dannelse via formularen her, så vil Digital Dannelse vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.