Svarprocent

60%

Svartid

Inden for 23 dage

Dirty Dancing Partyband

Prisniveau

Kr. 15.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time - 3,5 timer

Profil

Dirty Dancing Partyband er et festband, der leverer musikalsk topperfomance til enhver begivenhed, hver gang!
Bandet består af 6 mand, der bestræber sig på at spille de største hits og ørehængere skrevet på dansk og udenlandsk grund.

Hvis du mangler et band der kan fyre op under dansegulvet til din fest, står Dirty Dancing Partyband altid klar!

Læs mere...

Mere om Dirty Dancing Partyband

Konceptet er simpelt.
Vi vil ikke blot spille til festen, men langt hellere starte og være en del af festen. Vi er 6 mand, der i udgangspunktet leverer de største hits til vores koncerter, men som på baggrund af lang musikalsk erfaring kan opnå utrolig stor genremæssig bredde. Dette betyder vi kan imødekomme dine festlige ønsker, så vi sammen kan skabe den bedste fest.

Booker man os, booker man en samlet løsning, hvor det eneste der skal tages stilling til er, hvilken fest, der skal skabes, og hvilke sko der skal danses i. Resten... Skal vi nok få til at spille.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Dirty Dancing Partyband: 5,0 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk Partyband

Tak for at gøre vores bryllup mange højder bedre ved at sørge for et fyldt dansegulv hele natten. Vores gæster har rost jer til skyerne (selv vores tyske gæster, der ikke forstår særlig meget dansk). I var gode til at komme ud over scenekanten og fornemmede hurtigt, hvilke sange, der faldt bedst i publikums smag. TAK for den fedeste nat!

Anmeldt af Ingrid d. 19. september 2019
5
1
5

Helt perfekt band, der virkelig satte gang i festen!!

Super fedt liveband, der spillede en perfekt kombination af nye og gamle hits, så både unge og gamle havde en kæmpe fest!

Anmeldt af Sofie Riis d. 16. juli 2018

Kontakt Dirty Dancing Partyband

Kontakt Dirty Dancing Partyband via formularen her, så vil Dirty Dancing Partyband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.