Mobildiskotek Flashback

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

4-8 timer (mulighed for ekstra timer)

Profil

HUSKER DINE GÆSTER MUSIKKEN FRA 70‘ERNE, 80’ERNE, 90’ERNE & 00’ERNE ?

Mobildiskotek Flashback er det oplagte valg når du har brug for god dansevenlig musik til din fest. Hvad enten der er tale om det helt store bryllup, en 30, 40, 50 eller 60 års fødselsdag, et konfirmations arrangement, den årlige tilbagevendende julefrokost, 80’er temafest eller noget helt andet.

Læs mere...

Mere om Mobildiskotek Flashback

Mobildiskotek Flashback sørger for fest, farver og god partymusik som vil få dine gæster til at søge mod dansegulvet! Booker du os, kommer vi med professionelt lyd- og lysudstyr der matcher din fest, uanset om det drejer sig om et stort eller lille arrangement. Bag pulten finder du en rutineret veloplagte DJ, der står klar til at underholde det voksne danseglade publikum, med den helt rigtige kombination af alle de største hits igennem tiden, lige fra 70’er disco, de fedeste 80’er pophits over til 90’ernes eurodance klassikerne, krydret med det bedste fra 00’erne.

Kontakt Mobildiskotek Flashback

Kontakt Mobildiskotek Flashback via formularen her, så vil Mobildiskotek Flashback vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.