Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

DJ Peter Christensen - Diskotek Venus

Prisniveau

Kr. 7.500 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

I udgangspunktet 7 timer eller efter aftale

Profil

DJ Peter Christensen - God musik som skaber fest og stemning.
Med DJ Peter Christensen bag mixerpulten fås en engageret og nærværende DJ. 42 års erfaring gør en forskel og DJ Peter Christensen har derfor stor ekspertise i at gøre alle fester til en stor musikalsk oplevelse. DJ Peter Christensen og Diskotek Venus kommer over hele landet!

Læs mere...

Mere om DJ Peter Christensen - Diskotek Venus

Diskotek Venus med DJ Peter Christensen bag mixerpulten er det sikre valg til fester og events. Peter er kendt for at kan skabe fest og stemning med masser af god musik. Med indtil videre 42 år på CV'et som DJ har Peter Christensen en kæmpe erfaring at trække på, og store 80'er fester med Jørgen de Mylius som gæste DJ er en sikker publikumsfavorit. Men DJ Peter Christensen spiller til alle former for fest, og kender alle de store dansehits fra de sidste fem årtier. Peter har naturligvis også alle de nyeste hits til dansegulvet.

Samarbejde med Jørgen de Mylius
DJ Peter Christensen mødte tilbage i 2008 Jørgen de Mylius. Han opdagede hurtigt, at de delte passionen for god musik og at være DJ's. Det førte til et samarbejde omkring produktionen af de populære Eldorado Boks udgivelser. Jørgen de Mylius optræder også med jævne mellemrum sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til eksempelvis 80’er Fest, Grandprix aften, Diskotek Venus Sommer Tour, osv..

Mange midtjyder kender sikkert også Peters stemme fra hans tid som studievært på Radio Viborg i tiden fra 1985 - 2005.

Diskotek Venus fik i øvrigt i starten af 80'erne navn efter det kendte 1978 album "Nightflight To Venus" med gruppen Boney M.
Dermed er Diskotek Venus blandt landets længst kørende mobile diskoteker.

DJ Peter Christensen er meget efterspurgt, og derfor er der ikke mange ledige dage i kalenderen. Men tag kontakt, måske du er heldig at ramme en ledig dato.

Kontakt DJ Peter Christensen - Diskotek Venus

Kontakt DJ Peter Christensen - Diskotek Venus via formularen her, så vil DJ Peter Christensen - Diskotek Venus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.