Dj Tom Nørrelykke

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Dj Tom Nørrelykke

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Profil

Discjockey for de voksne, DJ eller mobildiskotek, Karaoke er en form for interaktiv underholdning så jeg har også sådan en med .
BOOK DJ TOM NØRRELYKKE

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Dj Tom Nørrelykke

DJ Nørrelykke leverer masser af fest og farver god musik. Han er rigtig god til at tilpasse sig så alle bliver glad for de netop har valgt ham til at underholde til festen som DJ .

Mobilt diskotek med temaer
DJ Nørrelykke har specialiseret sig i at være et mobilt voksendiskotek med rutineret DJ og god festmusik. specialerne tæller f.eks 70’er, 80’er og 90’er musik samt Top 40 hits. Det giver jer de bedste muligheder for at få jeres ønsker opfyldt.

Når I vælger DJ Nørrelykke, er der styr på tingene. Han kommer altid i god tid forud for jeres fest og han er altid klar min. 30 min før jeres gæster kommer. DJ Nørrelykke kan selvfølgelig også booke til andre arrangementer. Kontakt også Book Bryllupsband Hvis i skal holde halbal eller fødselsdage og konfirmationer.

Musik til middagen
DJ Nørrelykke spiller også musik under middagen. Repertoiret er nøje tilrettelagt til at være behagelig baggrundsmusik med en god blanding af stille numre i afdæmpet niveau.

Leder du efter den perfekte musik til din fest. Så leverer Nørrelykke alle de fede hits med musikalsk overskud og energi. DJ Nørrelykke er altid i dialog med sine kunder og vil sørge for, at der er styr på alle detaljer forud for dit arrangement . DJ Nørrelykke er helt klart DJ for de voksne.

Kontakt Dj Tom Nørrelykke

Kontakt Dj Tom Nørrelykke via formularen her, så vil Dj Tom Nørrelykke vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.