DJ Andy Tweed

Svarprocent

75 %

Svartid

Inden for 4 dage

DJ Andy Tweed

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-4

Profil

Lounge-DJ til din havefest, receptioner, dåb, firmafest eller julefrokost - alle steder hvor musikken kan bidrage til en god stemning.

Andy Tweed har over 15 års erfaring som DJ, han har spillet i Danmark, Tyskland og Polen. Hans perfekt udvalgte og sammensatte dj-set kan skabe en fantastisk atmosfære, hvad enten det er en bryllupsreception, en produktlancering eller til en firmafest, hvor der skal være rum til snak, hygge og networking.

Loungemusik kan i princippet indeholde alle musikgenrer. Udtrykket oprinder fra jazzgenren, men har sidenhen udviklet sig med musiktraditioner fra hele verden.
Udgangspunktet i Andys musikstil er som regel de allerbedste numre fra 50'erne, 60'erne, 70’erne og 80’erne.
Musikvalget spænder typisk fra jazz/swing, soul, funk, til latin over i bossa og brazil.

Musikken underbygger arrangementet og får det hele til at spille sammen. Selvom det er baggrundsmusik, er det et af de elementer, der bidrager til en god stemning til festen og gør det til en fin oplevelse, som man kommer til at huske lang tid efter.

Andy er uddannet fra musikkonservatoriet i Odense.

Kontakt DJ Andy Tweed

Kontakt DJ Andy Tweed via formularen her, så vil DJ Andy Tweed vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.