DJ Fup

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

DJ Fup

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Varighed

5

Profil

DJ Fup er alt hvad din begivenhed mangler. Festlige rytmer, afro beats, funk, disco og danseklassikere fra alle årtier. Alt fra lækker baggrundsmusik, perler fra undergrunden til festlige sing-a-longs klassikere, helt fra 70’erne til nutiden.

DJ Fup er den mest funky upcoming DJ lige nu. Med et bibliotek bestående af alt fra disco, funk, reggae, R'N'B til moderne hip hop osv. Sikrer DJ Fup, alt fra en lækker eftermiddag i solen eller en lang nat på dansegulvet. Med erfaring på både klassisk vinyl eller på DJ Controller, bliver der spredt god stemning og funky vibes über alles.

DJ Fup har spillet den lækreste chillout og lounge musik til Fæl'stival, Mikkeler Bar og diverse havefester og lige såvel spillet op til dans på De Studerendes Hus, Headquarters Aarhus, fødselsdagsfester på Hotel Alsig, private bryllupper, firmafester, julefrokoster, events på Institut for X og meget mere.

Udover at spille til events har DJ Fup også haft sin egen live-stream "Funky Fredag med Fup", hvor han DJ'et en masse gode vibes om fredagen.

Frederik er en fantastisk DJ, fordi han er super fleksibel og kan spille alverdens slags musik til alle mulige former for events. Han er god til at aflæse publikummet og sikre sig at spille, hvad folket gerne vil høre. Han er altid klar på at skabe en fest og mega god stemning.

Kontakt DJ Fup

Kontakt DJ Fup via formularen her, så vil DJ Fup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.