DJ Hannesbo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

DJ Hannesbo

Prisniveau

Kr. 4.500 - 8.500

Hjemby

Profil

DJ Hannesbo har igennem de seneste ca. 25 år rejst rundt som DJ. Musikstilen er dansevenlige hits fra 60erne, 70erne, 80erne, 90erne, 00erne, 10erne, 20erne ud fra et stort musikalsk bagkatalog der er bygget op over de sidste 30 år og som fylder dansegulvet hele natten og der er altid plads til de ønsker i måtte komme efter i løbet af festen.

DJ Hannesbo startede på det lokale diskotek Jægergården. Sommeren blev brugt bag pulten i Løkkens diskoteker på bla. Pipers. Krokobar. Romantica og Wallstreet fra midt 90erne og frem. Udenfor sommersæsonen blev der vendt plader rundt i Vendsyssel på bla. Lucala. 60eren. Billys. Alcatraz. Station.
Festen er fortsat med et utal af jobs med mobildiskoteket til private arrangementer, firmafester, byfester, markeder, koncerter, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, bryllupper, og bryllupsdage rundt i det Nordjyske.
Musikstilen er dansevenlige hits fra 60erne, 70erne, 80erne, 90erne, 00erne, 10erne, 20erne ud fra et stort musikalsk bagkatalog der er bygget op over de sidste 30 år og som fylder dansegulvet hele natten og der er altid plads til de ønsker i måtte komme efter i løbet af festen.
Lyd og lys er professionelt grej der tilpasses til præcis jeres fest.
Vi kan fakturere til EAN-nummer til offentlige virksomheder
Ved enhver booking aftales der musikstil/musik ønsker, ønsker til opstilling og lys, tidspunkt for opsætning, evt. oplysninger på toastmaster eller andre der har indflydelse på festen.
Forespørgsler på mail bedes indeholde: Dato, tidsrum, type af fest, antal gæster, lokation, specielle ønsker til musikken, lys, ekstra mic osv.

Anmeldelser ( | af DJ Hannesbo: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Super god DJ

Super god DJ der var rigtig lydhør overfor gæsters ønsker i musikvalg.

Anmeldt af Berit d. 16. juni 2024

Kontakt DJ Hannesbo

Kontakt DJ Hannesbo via formularen her, så vil DJ Hannesbo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.