DJ Henrik Leewin

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

DJ Henrik Leewin

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-14 timer

Profil

DJ Henrik Leewin er en erfaren voksen dj med over 10 års erfaring i baggagen
Musikstilen vil altid tage udgangspunkt i de bedste numre fra de sidste 4 årtier, krydret med de sidste nye hits.

DJ Henrik Leewin er kendt for at kunne sætte gang i festen, et sikkert valg af musik, uanset om det er til et stort eller lille arrangement.

DJ Henrik Leewin råder over top professionelt lyd- og lysanlæg hvilket er din garanti for en behagelig lyd og et flot lysopsætning.

Jeg har erfaringen og rutinerne til at kende musikken, der passer til netop jeres fest. Jeg når ud til et bredt publikum og har et enormt bredt repetoire.
Musikønsker fra dig og dine gæster er altid velkomne også på selve aftenen!

Musikstilen vil altid tage udgangspunkt i de bedste numre fra de sidste 4 årtier og frem til de nyeste numre vi kender fra i dag.

Alderen på dine gæster spænder ofte bredt, og derfor at det vigtigt at kunne spille noget for enhver smag, så alle får en rigtig god fest. Derfor er det vigtigt for mig at vi altid snakker sammen ugen op til festen, for lige at snakke om hvilken type musik I godt kan lide.

Jeg garanterer at der vil være noget til enhver smag, som vi alle vil kunne synge med på.

Det er jeres fest, og jeg spiller naturligvis efter jeres anvisninger.

Kontakt DJ Henrik Leewin

Kontakt DJ Henrik Leewin via formularen her, så vil DJ Henrik Leewin vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.