DJ Lille John

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

DJ Lille John

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

7 timer

Profil

Lille John spiller musik du kender til alle fest typer til det voksne og modne publikum.

Lille John har mange års erfaring i at være Dj til alle offentlige samt private fester.
Dj til Fødselsdage, Bryllupper, Firmafester, Temafester, Byfester, Julefrokoster, cafe & Dansebar. m.m.

Lille John har et utroligt bredt musikrepertoire, hvor der vil være noget for enhver smag, musik helt tilbage fra 60`erne og frem til nutidens partyhits. Her bliver ingen glemt på dansegulvet.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om DJ Lille John

Med Dj. Lille John har du garanteret professionel lyd og supper flot lysopsætning som skaber en unik og elegant stemning i festsalen.

DJ. Lille John tilpasser sit musikrepertoire til netop det publikum han spiller for ved det pågældende arrangement. Med et utroligt bredt musikrepertoire inden for dansemusik, og dinnermusik.

Temafester:
Er du ved at planlægge temafesten stor som lille? Det er kun fantasien der sætter grænser for arrangementet. Der spilles efter jeres ønsker og ideer!

Uanset om det er 70`er fest 80`er fest, oktoberfester / Beerfester eller en af de andrer utallige temafester så har DJ. Lille John musikken til brag af en fest.

Musikken fra 60` erne, 70`erne, 80`erne, 90`erne, 00`erne.
er nok det der huskes bedst, da det stadig bliver spillet. Det gør de fem årtider til noget helt specielt og uforglemmelig.

Tyroler, Oktoberfest, Après ski, Slagerpartymusik. Dj. Lille John kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for Tyrolermusik, Oktoberfestmusik,

Après ski, Neue Deutsche Welle. Partymusik kædedans, fællessang og diverse lystige skåle viser, de bedste elementer fra Oktoberfesten Beerfest i Munchen, krydret med vores egne tiltag fra Danmark.

Dj. Lille John giver meget gerne et uforpligtende tilbud til jeres næste fest.

Videoklip

Kontakt DJ Lille John

Kontakt DJ Lille John via formularen her, så vil DJ Lille John vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Forevig
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcjVmIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9aaaeccbe93ed04880ce8fec769c9e12efbd1e9c/Volbeat%20-%20For%20Evigt.mp3?5617633