Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

DJ Lille John

Prisniveau

Kr. 3.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

7 timer

Profil

Musik til festen!

Har du svært ved at finde den rigtige musik til festen?

DJ. Lille John har musikken, under - holdningen, spilleglæden, humøret, en kæmpe knowhow, og ikke mindst lysten til at give jer en uforglemmelig og festlig aften.

DJ. Lille John spiller i hele Danmark og til alle typer arrangementer, stor som lille. Fødselsdage, Bryllupper, Firmafester, Byfester, cafe, dansebar m.m.

Med DJ. Lille John har du garanteret professionel lyd og super flot lys opsætning.

Læs mere...

Mere om DJ Lille John

DJ. Lille John har en sjælden evne til at tilpasse deres repertoire til netop det publikum der spilles for ved det pågældende arrangement.

Med et utroligt bredt musikrepertoire inden for dansemusik, dinnermusik, temafester.

DJ. Lille John kan bookes, hvad enten det udelukkende er til et par timers underholdning under middagen, kun under dansen eller selvfølgelig også såfremt, der er tale om et helt aftensarrangement. Derudover er det også muligt at booke Lille John til brunch, middags- og eftermiddags arrangementer.

Dinnermusik:
Under middagen spilles der dæmpet og behagelig musik, på et lydniveau så gæsterne ubesværet kan føre en samtale. der spilles også musik til de festsange som gæsterne har medbragt til festen. Lille John har i sit repertoire et stort udvalg af de mest spillende festsange.

Dansemusik:
Under dansen leveres der et virkelig bredt musikrepertoire, musik for end hver smag til alle unge som gamle kan komme ud på dansegulvet, Musikreporiet strækker sig over de sidste syv årtier "her bliver ingen glemt på dansegulvet"

Temafester:
Er du ved at planlægge temafesten stor som lille!

Musikken fra 60` erne, 70`erne, 80`erne, 90`erne, 00`erne.
De fedeste festligste farverige fem årtier! Musikken fra 60`erne, 70`erne, 80`erne, 90`erne, 00`erne er nok det der huskes bedst, da det stadig bliver spillet, et kæmpehit netop i tiden nu. Spiller alt fra de fem årtider musiktid fortæller anekdoter, danske og udenlandske hits,

Oktoberfester:
Tyroler, Oktoberfest, après ski, Slagerpartymusik. Lille John kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for, Tyrolermusik, Oktoberfestmusik, après ski, Neue Deutsche Welle. Partymusik kædedans fællessang og diverse lystige skåle viser, de bedste elementer fra Oktoberfesten Beerfest i Munchen, krydret med vores egne tiltag fra Danmark.

Videoklip

Kontakt DJ Lille John

Kontakt DJ Lille John via formularen her, så vil DJ Lille John vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Forevig
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcjVmIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9aaaeccbe93ed04880ce8fec769c9e12efbd1e9c/Volbeat%20-%20For%20Evigt.mp3