DJ Scharling

Svarprocent

86 %

Svartid

Inden for 2 dage

DJ Scharling

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Typisk 3-6 timer - og lydudstyr til musik/tale maden

Profil

100% dansegaranti! En velforberedt DJ der ikke er bleg for at tage imod ønsker fra gæsterne.

Jeg sørger for alt det nødvendige til en god dansefest, og har svært ved at holde smilet tilbage når musikken brager og dansegulvet er fyldt.

Privat arrangementet:
En gæv gut på 26 år der til daglig studerer Digital innovation management på ITU, men elsker at få folk i alle aldre til at danse i weekenden.
Siden 2017 har jeg spillet over 400 bryllupper, firmafester, julefrokoster, ungdomsfester, fødselsdage, konfirmationer mm. Min salgstale kan holdes forholdsvis kort: Jeg spiller for gæsterne og får næsten altid jeres ønsker til at passe med tidens hits.

Det skal understreges, at jeg oftest spiller mindre for penge og mere for en god fest. Send gerne en beskrivelse samt lidt om hvem der kommer til festen og hvilken musik der skal spilles, så står jeg klar med et tilbud!

Som tidligere driftchef i LejAnlæg sørger jeg også for alt det praktiske hvis nødvendigt.
- Lyd og lys udstyr
- Evt. mikrofoner, headsets, røg, diskokugle, lyskæder mm. (alt kan stort set lade sig gøre)
- En professionel og forberedt DJ
- Evt. koordination med location
- Jeres personlige musikønsker
- Opsætning, levering og nedtagning af udstyr

Tidligere kunder: Eboks, Kunde & Co, Lund Salmer advokater, Docken, Station Bellahøj, PKA, Slots og Kultur styrelsen, Kulturministeriet og mange flere.

Bar/klub/festival:
Ved siden af det private elsker jeg at spille mere 'formelle' arrangementer. Herunder har jeg faste gigs på hhv. Tietgenkollegiet, Egmontkollegiet, Otto Mønsted og et par barer i indre by. Her er jeg klar på at indstille musiksmag efter hvad jeres venue ønsker.

Anmeldelser ( | af DJ Scharling: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Supergod DJ

Vi havde en helt fantastisk bryllupsfest 💃 Tak.

Anmeldt af Mette Marie Rasmussen d. 27. august 2023
5
1
5

En fantastisk aften!

DJ Scharling var en helt suveræn DJ! Han fik sat festen i gang og holdt den kørende hele natten! Jeg er utrolig tilfreds og vil helt sikkert booke ham igen. Tak for at gøre vores aften mindeværdig.

Anmeldt af Eva Nielsen d. 29. september 2022

Kontakt DJ Scharling

Kontakt DJ Scharling via formularen her, så vil DJ Scharling vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.