DJevents - Artister, Lyd & lys og festpakker

DJevents - Artister, Lyd & lys og festpakker

Prisniveau

Kr. 3.500 - 15.000

Hjemby

Varighed

Book artister pr. time | Lyd & lys pr. døgn | Komplette festpakker med minimum 5 timers optræden og lyd & lys inkluderet i prisen.

Profil

Vi er faktisk ret gode til det vi laver, for vi har øvet os i 19 år. Gennem årene har vi afviklet utallige arrangementer i det danske land.
Vores fokusområde er voksenfester, som fødselsdage og bryllupper, og fester for virksomhedder og foreninger.

Vores erfarende DJ's skaber rammen og sikre et fyldt dansegulv!

Siden 2004 har vi leveret artister, lyd & lys og festpakker til fester af alle afskygninger.
Vores fokus har gennem mange år været på voksenfester, som fødselsdage og brylluper, samt firmafester og foreningsfester.

Vores erfaring og rutine gør os til ægte "musikalske kamæleoner", der perfekt kan tilpasse os din festtype.
Vi tager gerne imod musikønsker, og du er altid velkommen til at sende os en ønskeliste inden festen.
Vi kan spille det hele lige meget om det er "tilbage fra den gang", 80'ernes synthesizer, 90'ernes boybands og 00'ernes popnumre, til nutidens mest populære hits.

Uanset aldersspredningen på gæsterne, ved vi, hvor vigtigt det er at spille noget, der kan få alle ud på dansegulvet. Derfor er det essentielt for os at have en dialog om musikpræferencer inden festen - så kan vi sikre, at vi rammer lige i hjertet af feststemningen, hver gang!

Vi er din garanti for dygtig og professionel DJ's med minimum 8 års erfaring.
Vi benytter os kun af lyd-produkter fra de mest anerkendte producenter i verdenen, hvilket sikre dig noget af den bedste kvalitet til øret. Samtidig med at vi altid afstemme lydsystemet til antallet af gæster, samt lokalet/området hvor det skal benyttes.

Læs gerne vores anmeldelser på Trustpilot.

Kontakt DJevents - Artister, Lyd & lys og festpakker

Kontakt DJevents - Artister, Lyd & lys og festpakker via formularen her, så vil DJevents - Artister, Lyd & lys og festpakker vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.