Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC

Prisniveau

Kr. 1.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

6-8 timer

Profil

"Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den"

En af Danmarks mest erfarne DJ's (og det er for en gangs skyld IKKE løgn!). Spiller gerne opfordringer. mere end 40000 sange i kufferten. Middagsmusik, musik til festsange og masser af dansemusik i alle genrer, fra Frank Sinatra til Volbeat

"Per that's fantastic. Right from the start (1974) you were one of the very best danish dj's we ever had the pleasure of booking". (Allan Lawrie, IDEA international)

Læs mere...

Mere om Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC

Hej !​

DJPC her. Jeg har de sidste mange år rejst landet tyndt som Disc Jockey, Musiker, inspektør og restauratør. De første mange år af karrieren blev jeg booket til diskoteker i Danmark og Norge gennem IDEA international. Siden også i en periode gennem EUROPA booking, og nu som free lance mobil DJ :-)

Jeg har omkring 40.000 sange med mig, i alle genrer, samt næsten 300 af de mest anvendte festsange i syng-med-venlige instrumental indspilninger.
Jeg spiller helst for det voksne, danseglade publikum til Fødselsdage, Bryllupper, Mærkedage, Firmafester og receptioner.

Jeg er IKKE typen der arrangerer skåleviser, fællessang og ballondans under spisningen (medmindre det ønskes af værten), men mere den rolige type der hele tiden søger at lodde stemningen og finde den rette musik.

Jeg plejer at sige at "Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den".

Håber vi ses til DIN fest.

PS. Det er kotume at DJ's og diskoteker beskriver sig selv som "De bedste, største, mest erfarne, højstspillende og med det største lysshow i Danmark". Det gider jeg ikke, for det passer ikke alligevel, men derfor er jeg nu slet ikke så ringe endda !
​
Venlig hilsen DJPC​

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC: 4,9 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser )

5
1
5

Pletskud!

Per ramte meget fint stemningen i selskabet. God underholdning og dansegulvet blev godt besøgt.

Anmeldt af Morten Lindgreen, LINAK Danmark A/S d. 3. december 2018
5
1
5

Helt perfekt til Pers 60års fest

Der var overhovedet ikke noget at klage på. PC forstod at spille musik under spisningen så man også kunne sidde og snakke med dem, der sad overfor uden besvær, noget som vi satte højt. Da så spisningen var overstået kom der gang i danseskoene, Pc fandt lige netop det musik som vi godt kunne lide, og var lydhør for ønsker. Så vi havde været lidt skeptisk om der nu var nogle der ville danse, for der var en del ældre med. De fleste var 60+ men også nogle på 80+ og selv dem på 80+ svingede de stive ben både til vals og andet. Så vi havde en fantastisk fest, som PC var en god del af. Kun de bedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Kirsten Nielsen d. 19. februar 2018

Kontakt Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC

Kontakt Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC via formularen her, så vil Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.