Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.

Prisniveau

Kr. 2.500 - 4.500

Hjemby

Områder

Varighed

6-8 timer

Profil

"Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den"

En af Danmarks mest erfarne DJ's (og det er for en gangs skyld IKKE løgn!). Spiller gerne opfordringer. mere end 40000 sange i kufferten. Middagsmusik, musik til festsange og masser af dansemusik i alle genrer, fra Frank Sinatra til Volbeat

"Per, right from the start (1974) you were one of the very best danish dj's we ever had the pleasure of booking". (Allan Lawrie, IDEA international)

Hej !​

DJPC her. Jeg har de sidste mange år rejst landet tyndt som Disc Jockey, Musiker, inspektør og restauratør. De første mange år af karrieren blev jeg booket til diskoteker i Danmark og Norge gennem IDEA international. Siden også i en periode gennem EUROPA booking, og nu som free lance mobil DJ :-)

Jeg har omkring 40.000 sange med mig, i alle genrer, samt næsten 300 af de mest anvendte festsange i syng-med-venlige instrumental indspilninger.
Jeg spiller helst for det voksne, danseglade publikum til Fødselsdage, Bryllupper, Mærkedage, Firmafester og receptioner.

Jeg er IKKE typen der arrangerer skåleviser, fællessang og ballondans under spisningen (medmindre det ønskes af værten), men mere den rolige type der hele tiden søger at lodde stemningen og finde den rette musik.

Jeg plejer at sige at "Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den".

Håber vi ses til DIN fest.

PS. Det er kotume at DJ's og diskoteker beskriver sig selv som "De bedste, største, mest erfarne, højstspillende og med det største lysshow i Danmark". Det gider jeg ikke, for det passer ikke alligevel, men derfor er jeg nu slet ikke så ringe endda !
​
Venlig hilsen DJPC​

Musikafspiller

  1. 00:00 medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbXdDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--31f11a9286b3a676683732a59c2076a99a7b9354/demomixremix.mp3?5736803

Anmeldelser ( | af Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.: 4,8 ud af 5 baseret på 40 anmeldelser )

5
1
5

60 års fødselsdag med disco 1980'erne og 90'erne

Per var rigtig god. Han imødekom gæsternes musik ønsker. Var rigtig god 🕺💃

Anmeldt af Nina Schou d. 14. juli 2024
5
1
5

Prikken over i'et

DJ PC, var bare prikken over i'et, han var super god. Han spillede musik, som vores gæster både sang med på, men også var oppe og danse til, selv dem der aldrig danser. Han tilpassede musikken efter vores behov. Alt i alt var det bare en super god fest, og jeg kan godt anbefale ham.

Anmeldt af Amalie Sletterhage d. 24. september 2023

Kontakt Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.

Kontakt Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen. via formularen her, så vil Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen. vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.