Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 4.500

Hjemby

Områder

Varighed

6-8 timer

Profil

"Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den"

En af Danmarks mest erfarne DJ's (og det er for en gangs skyld IKKE løgn!). Spiller gerne opfordringer. mere end 40000 sange i kufferten. Middagsmusik, musik til festsange og masser af dansemusik i alle genrer, fra Frank Sinatra til Volbeat

"Per that's fantastic. Right from the start (1974) you were one of the very best danish dj's we ever had the pleasure of booking". (Allan Lawrie, IDEA international)

Læs mere...

Mere om Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen

Hej !​

DJPC her. Jeg har de sidste mange år rejst landet tyndt som Disc Jockey, Musiker, inspektør og restauratør. De første mange år af karrieren blev jeg booket til diskoteker i Danmark og Norge gennem IDEA international. Siden også i en periode gennem EUROPA booking, og nu som free lance mobil DJ :-)

Jeg har omkring 40.000 sange med mig, i alle genrer, samt næsten 300 af de mest anvendte festsange i syng-med-venlige instrumental indspilninger.
Jeg spiller helst for det voksne, danseglade publikum til Fødselsdage, Bryllupper, Mærkedage, Firmafester og receptioner.

Jeg er IKKE typen der arrangerer skåleviser, fællessang og ballondans under spisningen (medmindre det ønskes af værten), men mere den rolige type der hele tiden søger at lodde stemningen og finde den rette musik.

Jeg plejer at sige at "Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den".

Håber vi ses til DIN fest.

PS. Det er kotume at DJ's og diskoteker beskriver sig selv som "De bedste, største, mest erfarne, højstspillende og med det største lysshow i Danmark". Det gider jeg ikke, for det passer ikke alligevel, men derfor er jeg nu slet ikke så ringe endda !
​
Venlig hilsen DJPC​

Anmeldelser ( | af Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen: 4,9 ud af 5 baseret på 35 anmeldelser )

5
1
5

Super arrangement, helt perfekt

DJ PC leverede et super arrangement, helt perfekt. Han lyttede til vores ønsker, og leverede lige det, som vi havde ønsket os. Lydniveauet var helt perfekt, højt nok til at skabe en stemning og danse, men ikke for højt til at kunne tale sammen. DJ PC hjalp også gerne til med musik til vores sange og med beskeder, der skulle gives via mikrofonen.

Anmeldt af Hanne d. 27. januar 2020
5
1
5

Mega godt musik valg og perfekt lyd

Han ramte præcis den type musik vi havde ønsket os! Og lyder var mega god! Det er ikke sidste gang vi bruge ham til en fest!

Anmeldt af Malene Jensen d. 2. december 2019

Kontakt Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen

Kontakt Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen via formularen her, så vil Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbXdDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--4e1819bbb341d8728c9bc6dde2b685e7c93e90b9/demomixremix.mp3