Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC

Prisniveau

Kr. 1.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

6-8 timer

Profil

"Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den"

En af Danmarks mest erfarne DJ's (og det er for en gangs skyld IKKE løgn!). Spiller gerne opfordringer. mere end 40000 sange i kufferten. Middagsmusik, musik til festsange og masser af dansemusik i alle genrer, fra Frank Sinatra til Volbeat

"Per that's fantastic. Right from the start (1974) you were one of the very best danish dj's we ever had the pleasure of booking". (Allan Lawrie, IDEA international)

Læs mere...

Mere om Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC

Hej !​

DJPC her. Jeg har de sidste mange år rejst landet tyndt som Disc Jockey, Musiker, inspektør og restauratør. De første mange år af karrieren blev jeg booket til diskoteker i Danmark og Norge gennem IDEA international. Siden også i en periode gennem EUROPA booking, og nu som free lance mobil DJ :-)

Jeg har omkring 40.000 sange med mig, i alle genrer, samt næsten 300 af de mest anvendte festsange i syng-med-venlige instrumental indspilninger.
Jeg spiller helst for det voksne, danseglade publikum til Fødselsdage, Bryllupper, Mærkedage, Firmafester og receptioner.

Jeg er IKKE typen der arrangerer skåleviser, fællessang og ballondans under spisningen (medmindre det ønskes af værten), men mere den rolige type der hele tiden søger at lodde stemningen og finde den rette musik.

Jeg plejer at sige at "Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den".

Håber vi ses til DIN fest.

PS. Det er kotume at DJ's og diskoteker beskriver sig selv som "De bedste, største, mest erfarne, højstspillende og med det største lysshow i Danmark". Det gider jeg ikke, for det passer ikke alligevel, men derfor er jeg nu slet ikke så ringe endda !
​
Venlig hilsen DJPC​

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC: 4,9 ud af 5 baseret på 33 anmeldelser )

5
1
5

Mega godt musik valg og perfekt lyd

Han ramte præcis den type musik vi havde ønsket os! Og lyder var mega god! Det er ikke sidste gang vi bruge ham til en fest!

Anmeldt af Malene Jensen d. 2. december 2019
5
1
5

Jubilæumsfest

Vi vil gerne give Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC 5 stjerner, for hans levering af super god musik til vores fest. DJ PC leverede under middagen en god instrumental musik på et lydniveau således, at vi kunne snakke sammen under middagen uden at råbe. Var hele tiden opmærksom på ikke at spille for højt. Efter middagen gav DJ PC den fuld gas med den aftalte musikgenre (musik fra 80'erne, 90'erne), som gjorde, at vores gæster var danselystne. Alt i alt en super god fest med godt festhumør, som DJ PC var med til at skabe. Tusinde tak DJ PC for noget super godt musik. Vi vil varmt anbefale dig til andre. Vi blev ihvertfald ikke skuffede :-). Skal vi holde fest igen med DJ, vil du bestemt være i vores tanker.

Anmeldt af Randi Langgaard d. 28. oktober 2019

Kontakt Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC

Kontakt Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC via formularen her, så vil Mobildiskotek Juke Box Jive / DJ PC vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.