Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.

Prisniveau

Kr. 2.500 - 4.500

Hjemby

Områder

Varighed

6-8 timer

Profil

"Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den"

En af Danmarks mest erfarne DJ's (og det er for en gangs skyld IKKE løgn!). Spiller gerne opfordringer. mere end 40000 sange i kufferten. Middagsmusik, musik til festsange og masser af dansemusik i alle genrer, fra Frank Sinatra til Volbeat

"Per, right from the start (1974) you were one of the very best danish dj's we ever had the pleasure of booking". (Allan Lawrie, IDEA international)

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.

Hej !​

DJPC her. Jeg har de sidste mange år rejst landet tyndt som Disc Jockey, Musiker, inspektør og restauratør. De første mange år af karrieren blev jeg booket til diskoteker i Danmark og Norge gennem IDEA international. Siden også i en periode gennem EUROPA booking, og nu som free lance mobil DJ :-)

Jeg har omkring 40.000 sange med mig, i alle genrer, samt næsten 300 af de mest anvendte festsange i syng-med-venlige instrumental indspilninger.
Jeg spiller helst for det voksne, danseglade publikum til Fødselsdage, Bryllupper, Mærkedage, Firmafester og receptioner.

Jeg er IKKE typen der arrangerer skåleviser, fællessang og ballondans under spisningen (medmindre det ønskes af værten), men mere den rolige type der hele tiden søger at lodde stemningen og finde den rette musik.

Jeg plejer at sige at "Jeg skaber ikke festen, men jeg leverer den rigtige musik til den".

Håber vi ses til DIN fest.

PS. Det er kotume at DJ's og diskoteker beskriver sig selv som "De bedste, største, mest erfarne, højstspillende og med det største lysshow i Danmark". Det gider jeg ikke, for det passer ikke alligevel, men derfor er jeg nu slet ikke så ringe endda !
​
Venlig hilsen DJPC​

Anmeldelser ( | af Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.: 4,8 ud af 5 baseret på 38 anmeldelser )

5
1
5

Super aften

Per fangede hurtigt, hvilke genre musik vore gæster kunne lide.
Hans opgave denne aften var ikke nem. Vi holdt 2 gange 50 års fødselsdag i et telt i haven i et bragende godt vejr, så gæster var mere uden for teltene end inde i telte. Dette til trods skabte han en fest for de danseglade af vore gæster.

Anmeldt af Henriette Agerskov d. 27. juni 2022
5
1
5

Super dygtig DJ. Fantastisk musik. Perfekt fest. Tak Per!

5 stjerner til Per Clausen / DJ PC for super god musik til min fødselsdagsfest. Per havde på forhånd forhørt sig om ønsker for aftenen og var utroligt velforberedt. Per sørgede for den helt rigtige 50´er musik under middagen i et lydniveau, så der kunne samtales ubesværet.
Efter middagen gav Per den så til gengæld fuld gas inden for den aftalte musikgenre fra 50´erne, 60´erne og 70´erne, og da de danseglade gæster bad om at få suppleret med musik fra 80´erne, sørgede Per kompetent for, at også disse ønsker blev efterkommet.
Det blev på alle måder en helt fantastisk fest med sprudlende humør og dans til ud på de små timer. En succes som Per i høj grad var med til at skabe.
En stor tak til Per for en utrættelig indsats med fantastisk musik og smil på læben fra start til slut.
Ingen tvivl om, at Per vil være mit førstevalg, når jeg holder fest igen.

Anmeldt af Marianne Andersen d. 4. april 2022

Kontakt Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen.

Kontakt Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen. via formularen her, så vil Mobildiskotek for de voksne med DJ PC, Per Clausen. vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbXdDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--4e1819bbb341d8728c9bc6dde2b685e7c93e90b9/demomixremix.mp3?5617630