Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

DJPP

Prisniveau

Kr. 4.500 - 50.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 5 timer og opefter

Profil

Med mere end 20 års erfaring i diskobranchen, løser jeg opgaver så som : Bryllupper, fødselsdage, jubilæummer, konfirmationer, julefrokoster, firmafester eller receptioner, til alles tilfredshed

Læs mere...

Mere om DJPP

Din Professionel Freelance DJ, som med mere end 25 års erfaring, løser opgaver så som: Bryllup, fødselsdag, jubilæum, konfirmation, julefrokost, firmafest eller receptioner, til alles tilfredshed
begyndte tilbage i 1986 og blev professionelt i 1992.

Som tiden er gået har jeg været forbi natklubber, både i indland & udland, imens jeg var i Europa International Disc Jockey Agency.
Og et par ture til søs er det også blevet til.
Jeg har ligeledes spillet til hundredevis af private arrangementer.

Al den erfaring & min enorme musiksamling, gør at jeg kan dække en meget bred vifte af musik, fra 60'erne og op til dagens musik.
Hvilket også betyder at stort set alle musikønsker der måtte være kan dækkes og det er med til at sikre en perfekt aften.

Min store force er i 70'er - 00'er med et twist af ny musik.
Desuden kan jeg understøtte min optræden med video på storskærm, eller TV, da jeg ligeledes besider en stor samling af musikvideoer & Visuals.

Så har du som kunde brug for en 3. Dimension til din fest, så er jeg manden for sagen.

Kontakt DJPP

Kontakt DJPP via formularen her, så vil DJPP vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.