DJ Sjass

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

DJ Sjass

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter kundens ønske

Profil

Jeg er 45 år og har været DJ i over 24 år,
Jeg spiller de sange der holder gang i dansegulvet, tilpasser Altid musikken til publikum, så Alle kan nyde diverse Mix af de gode Danse-Hits.
Har stort udvalg af musik, lige fra 50èrne til de sidste nye Hits!!
Der er også mulighed for at kommer med musik ønsker så vi sammensætter festen sammen. , samt kan man Altid ønske musik under aften
Jeg er velforberedt og sørger for at have orden og styr på alle detaljerne.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om DJ Sjass

DJ med over 24 års erfaring levere musik og lysshow til alle slags fester

Jeg har gennem mine 20 år som mobil DJ spillet til alle slags fester, og ved derfor hvordan man kan få de forskellige typer fest til at gå op i en højere enhed. Det gælder om at læse publikum og dansegulvet, og sætte musik på der tiltaler alle. På den måde får man en god, sjov aften med massere af dans, uanset om man er til de nyeste hits, eller er til de gamle klassikere. Som regel er alle til festen ikke vild med den samme musik, der finder jeg ud af hvad der virker, og spiller de forskellige typer på skift. Så kan man også få hvilet stængerne, mens man venter på favoritmusikken bliver spillet igen.

Jeg spiller ud fra dine ønsker og genre, og tager selvfølgelig imod gæsternes ønsker hele aftenen, og får det passet ind

Jeg kommer med mine professionelle udstyr samt et fedt lysshow med 3D laser lys og røgkanon – det er bare sjovere at danse i diskolysets skær!

Jeg er velforberedt og sørger for at have orden og styr på alle detaljerne

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJ Sjass: 4,9 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

***** Perfekt

Lige fra start til slut var det en god og professionel oplevelse at være kunde hos DJ Sjass. Nem bestilling og meget hurtig afklaring om vores særlige ønsker, musiksmag m.m.
Dj Sjass leverede et fyldt dansegulv hele aftenen og natten og sørgede for at alle havde en fest, så det var perfekt:)

Anmeldt af Pernille Kristensen d. 30. november 2017
5
1
5

Et brag af en fest!

Dj Sjass har i den grad gjort min 40 års fødselsdag til en kæmpe fest. Den fedeste musik, belysning, countdown kl 12. Kan kun og allervarmest anbefale ham!

Anmeldt af Karina Buhl d. 11. november 2017

Kontakt DJ Sjass

Kontakt DJ Sjass via formularen her, så vil DJ Sjass vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Lille smags prøve :-)
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdUFJIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e911ae7d26131ab186703b71ad4f60bbc6b1f086/sjass.mp3?5619733