Drillenissen Danni

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Drillenissen Danni

Prisniveau

Kr. 3.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt fra 30 min. Og opefter

Profil

Nu er det snart jul og Drillenissen Danni, er vågnet fra sit vinterhi og er mere end klar til, at møde alle landets børn med hans juleshow. Han har, flere mystiske kræfter og elsker at drille alle børn og voksne. Danni har været nede i julemandens hemmelige kælder, og har fundet hans magiske kiste. Her gemmer han alle de vigtige og magiske ting, som skal bruges til juleaften.
Vil du også se, hvad der ligger i julemandens kiste og opleve et show fyldt med trylleri og overraskelser.

Læs mere...

Mere om Drillenissen Danni

Dette juleshow er spændende, morsomt og får alle aldre. Vi holder os selvfølgelig til de klassiske traditioner, der hører sig til op mod jul.
Dette show kan bookes til alle former for juletræsfester, skoleafslutninger, foreningssammenkomster, Butikcentre og mange andre eventmuligheder.
Book Juleshowet allerede i dag og få en uforglemmelig fest med Danni.

Få besøg af Danni i din gågade.
få besøg af Danni. Få ham til at uddele slik, reklame eller meget andet i nu kan finde på i gågaden eller butikscentret. Han medbringer altid det gode humør og Danni garantere at det smitter alle folk på sin vej.
Book et besøg med Danni allerede i dag.

Vi har også muligheder for at lave andre ydelser med Drillenissen Danni i denne tid med Walk- Around eller andet i ønsker hvis dette ønskes

Kontakt os allerede i dag.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Drillenissen Danni: 4,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

4
1
5

Hyggeligt og fornøjeligt

Dennis' tvivl om det kunne være et problem med mange udenlandske børn blev gjort til skamme. Han fik børnene med og mange fnis og grin fra de voksne. Godt gået.
Sokkevaskeriet kunne dog være lidt kortere.

Anmeldt af Nanna Andreasen d. 17. december 2022

Kontakt Drillenissen Danni

Kontakt Drillenissen Danni via formularen her, så vil Drillenissen Danni vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.