Drillenissen Danni juleshow

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Drillenissen Danni juleshow

Prisniveau

Kr. 3.000 - 14.000

Hjemby

OmrĂĽder

Varighed

Alt fra 30 min. Og opefter

Profil

🎄⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🎄Nu er det snart jul og Drillenissen Danni, er vågnet fra sit vinterhi og er mere end klar til, at møde alle landets børn med hans morsomme juleshow for hele familien. Han har, flere mystiske kræfter og elsker at drille alle børn og voksne. Danni har været nede i julemandens hemmelige kælder, og har fundet hans magiske kiste.

Her gemmer han alle de vigtige og magiske ting, som skal bruges til juleaften.
Vil du ogsü se, hvad der ligger i julemandens kiste og opleve et show fyldt med trylleri og overraskelser. Dette juleshow er spÌndende, morsomt og für alle aldre. Vi holder os selvfølgelig til de klassiske traditioner, der hører sig til op mod jul.

Pakkeløsningen kunne vÌre!!

Første løsning kunne vÌre.
JuletrÌsfest med Drillenissen Danni og selveste julemanden. Fü en pakkeløsning med intet mindre end et juleshow med Drillenissen Danni, efterfølgende besøg af julemanden med 20-25 minutters dans om juletrÌet med publikum.

Anden løsning kunne vÌre.
Drillenissen Dannis juleshow 30-40 min. Efterfølgende møde og billedtagning med Danni.

🎄Drillenissen Danni kan bookes til alle former for julearrangementer.

Book vores underholdning allerede i dag og fĂĽ en uforglemmelig fest med Danni og julemanden.

Kontakt Drillenissen Danni juleshow

Kontakt Drillenissen Danni juleshow via formularen her, sĂĽ vil Drillenissen Danni juleshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.