Niels drillenisse, Nissemor og Musiknissen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Niels drillenisse, Nissemor og Musiknissen

Prisniveau

Kr. 4.500 - 10.500

Hjemby

Varighed

40 - 45 min

Profil

Niels drillenisse som elsker sang, sjov, fis og tjubang, er en værre ballade- drillenisse. Nissemor er ikke så glad for sønnikes narrestreger, for som hun altid siger til Niels: "Nissen flytter altid med"

Niels drillenisse og Nissemor er flyttet ind hos (underholdningsstedets navn, by eller lignende). Nissemor som altid er så julesød vil gerne hjælpe mini-nisserne, der igen i år har travlt med julens mange gøremål.
Men Niels som elsker sang, sjov, fis og tjubang, og at drille, er en værre ballade- drillenisse, der har andre planer. Nissemor der er mor til Niels, er ikke så glad for sønnikes narrestreger, for som hun altid siger til Niels: ”Nissen flytter altid med, husk det Niels”.

Vi underholder med julesange, julesanglege, musik, improvisation, sjov, fis og ballade.
Vi involverer publikum undervejs både børn, unge og voksne.
Vi underholder blandt andet i daginstitutioner, på biblioteker, til juletræsfester, til private arrangementer, til julemarkeder, ”JA” næsten alle steder.
Vi er altid åbne for en dialog omkring en skræddersyet underholdning, der passer lige til jer.

Lidt om os:
Jane Rohde Olesen er professionel skuespiller, sanger, dramapædagog og pædagog. Lotte Rohde Olesen er uddannet pædagog og arbejder med musik både som underholdning og udvikling. På Baggrund af vores professioner favner vi både børn, unge, voksne samt mennesker med et fysisk/psykisk handicap.

Kontakt Niels drillenisse, Nissemor og Musiknissen

Kontakt Niels drillenisse, Nissemor og Musiknissen via formularen her, så vil Niels drillenisse, Nissemor og Musiknissen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.