Find duo til fest i Sønderjylland her

4.7

Poppets on a string

Cecilie Hedeboe og Jesper Hembo:

Et af de mest vellydende makkerpar i branchen. Instrumenteringen med sang, keyboard, el- og akkustisk guitar p...

Kategori
Hjemby
Varde
Prisniveau
Kr. 7.800 - 8.800
Vis kunstnerprofil
5.0

SoupSteak&ICE - Duo/Trio/Partyband

Skal din fest være en succes?
Så lad SoupSteak&ICE levere musikken! Det professionelle valg!

Bandet kan bestilles både som duo, trio og 4-mand...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Rie Damgaard og Damgaard-Olesen - solo og duo

Solo under middagen og mulighed for duo til dansen - og alle de fedeste 80'er hits!
Under middagen spiller og synger Rie en masse ballader, viser...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.8

To og To

Vi er en duo med masse af erfaring, og vi spiller hvert år for masser af glade mennesker, men tager gerne en tur til udlandet for at spille, bla. G...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Racoons' Duo

Racoons' Duo spiller rock 'n' roll/oldies fra 50'erne og 60'erne - musik af bl.a. Buddy Holly, Beatles, Dolly Parton, Beach Boys, Johnny Cash, etc.

Kategori
Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

BØLLEBANDEN

Bøllebanden består af 2 gode venner fra Kolding - den ene ganske ung - den anden ganske ungdommelig - som lever og ånder for at skubbe gang i feste...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kaj's

Duoen/musikerne til dit/jeres arrangement, - danseaften for ”De Unge På 40”, reception, krobal, byfest, fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, guldbryll...

Kategori
Hjemby
Brædstrup
Prisniveau
Kr. 4.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Carsten Bo & Jon

Carsten Bo & Jon er en særdeles velspillende duo, der forstår at sætte gang i den på dansegulvet. Repertoiret er meget bredt og altid valgt efter d...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

ShelterDuo

Vi er 2 unge gutter (Nicolai og Oliver), som spiller guitar, og synger alt lige fra nutidige danske hits til gamle internationale hits.

Forbere...

Kategori
Hjemby
Holsted
Prisniveau
Kr. 1.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Lund-Andresen

Vi er en erfaren duo, som kan spille til alle mulige festlige lejligheder. Duoen består af Michael Lund (guitar og vokal) og Lars Andresen (keyboar...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JC Dinner musik

Vi er en venlig og imødekommende duo bestående af sang & klaver.
Vi tilbyder afdæmpet Dinnermusik/stemningsmusik under middagen
Vi tilbyder Ӿgte...

Kategori
Hjemby
Vojens
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Black Bird Duo

Velkommen til en lidt anderledes duo end normalt.

For os handler musikken om, at give dig en god oplevelse. Måden vi gør det på er, at vi i fæll...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

SPOR 2

Mangler De musik til nogle festlige timer har vi hermed fornøjelsen at kunne præsentere

DUOEN SPOR 2

Bestående af Berit og Per Kristen...

Kategori
Hjemby
Viuf
Prisniveau
Kr. 7.000 - 8.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Overnight

Skal din fest være en succes?
Så lad OverNight levere musikken!
Fordi festen ikke kan gøres om!
Vi er en duo som leverer høj musikalitet og sp...

Kategori
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 4.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som søger efter den perfekte underholdning og musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode idéer til alt indenfor fester og events. Desuden er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen