Ea Philippa

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

50 min

Profil

Ea Philippa tager sammen med percussionisten Tira Skamby børnene med på en musikalsk rejse. Hun fortæller en historie om at tænde lyset i sit hjerte og spiller sange, der passer til. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som væver alle børns drømme, en mystisk troldmand fra den dystre by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper børn, når de er kede af det.
En sansemættet koncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem i hånden ind i en verden af magi, drama, visdom og kærlighed.

Sangerinde, komponist og forfatter Ea Philippa udgav i 2013 børne CD'en Hjertelys. Det er en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte.

Sammen med percussionisten Tira Skamby spiller hun eventyrlige, interaktive børnekoncerter, hvor hun tager børnene med på en musikalsk rejse ind i et magisk univers. Hun fortæller en historie om at tænde lyset i sit eget hjerte og spiller sange, der passer til, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som skaber alle børns drømme på sin drømmevæv. Vi møder også den mystiske troldmand Jaben De Gaben De Gritten Guderut, der kommer fra den dystre, bevogtede by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper og styrker børn, når de er kede af det.

Det er en sansemættet musikfortælling, der vækker børnenes fantasi og tager dem ved hånden ind i en fortryllende verden af magi, drama, visdom og kærlighed.

Ea Philippa har tidligere udgivet 2 solo CD’er med sit 9 kvinders orkester af strygere, kor og slagtøj - Fjerne Himle (2005) og Forvandlingsfrugtbar (2010), samt eventyrromanen Lotuskabinettet med tilhørende musik (2010).

Ea Philippa og Tira Skamby har spillet omkring 200 børnekoncerter sammen, herunder mange skole- og Kamæleonkoncerter gennem Levende Musik i Skolen. Ea Philippa har tidligere spillet med eget 9 kvinders orkester i Glassalen, Hofteatret, på Spot m.v. Tira Skamby er fast percussionist for bl.a. Rasmus Seebach og har turneret med bl.a. Aqua, Nik og Jay og Gnags.

Kontakt Ea Philippa

Kontakt Ea Philippa via formularen her, så vil Ea Philippa vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.