En chance til

Prisniveau

Kr. 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

1 time

Profil

EN CHANCE TIL – Rikke og Frank er klar med et musikalsk foredrag!
En sand, rørende og ærlig historie om det at få brystkræft. Rikkes fortælling er kombineret med musik fra Frank Clifforth, som vil spille sange, der relaterer sig til historien.

Hvad sker der, når man får konstateret en alvorlig sygdom Kom helt tæt på Rikkes inderste tanker og følelser, de pårørendes rolle samt hvordan man finder tilbage til et almindeligt liv efter flere måneders sygdom. Hvordan griber man en chance til?

Om Rikke:
Rikke er 44 år, født og opvokset i Fredericia. Rikke er uddannet lægesekretær og udover det, er hun aktuel med bogen ”Feminine sår”, hvilket er hendes debut som forfatter.
I 2020 blev Rikke ramt af brystkræft.

Om Frank:
Frank Clifforth er kendt fra sin tid på scenen i X-factor. Efter den tid har han været aktuel med foredrag, forfatterskab og ikke mindst er han rundt og spille fed musik i Danmark sammen med
SYNG MED-holdet. Til foredraget er han blandt andet aktuel med hans nyeste sang, Feminine sår, som går i hjertet på de fleste.

Kontakt En chance til

Kontakt En chance til via formularen her, så vil En chance til vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.