Ernst Larsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Ernst Larsen

Prisniveau

Kr. 3.200 - 5.600

Hjemby

Områder

Varighed

4-7 incl.kørsel op til 50km.

Profil

Har spillet festmusik i over 35 år.

Lyt til mine musik demoer - husk at tilslutte head phones eller højttaler - for bedre lyd - disse demoer er direkte indspillet fra mixeren på forskellige jobs - så det er sådan du vil høre mig...bortset fra akustiske forskelle.

Og du er altid velkommen til at ringe for et godt og uforpligtende tilbud.

PS: Specialpris til pensionist-og danseforeninger.

Jeg har spillet til fester i mere end 35 år.Først med en trommeslager - "Kjeld & Ernst" og senere med en guitarist - "Ernst & Evald" ,men har siden 1997 spillet solo. Jeg spiller for det "modne" publikum og mit slogan er ”Levende musik til levende mennesker” . Da jeg er fra tiden før automatik keyboards,spiller jeg uden backing og med egen fodbas,hvilket jeg synes sætter et mere personligt præg på musikken.

Jeg leverer musikken til fødselsdage,reception,konfirmation,brunch,sølvbryllup, guldbryllup mm. med musik af kunstnere som bla.: Lars Lilholt,Royal Strings,Rasmus Seebach,Bjarne Liller,Keld Heick,Eddie Skoller,CCR,Fede Finn,Jacob Haugård ,John Mogensen,Kim Larsen,Trine Dyrholm,Jim Reeves,Otto Brandenburg,De Gyldne Løver,Lille Palle,Kandis,Five Tony´s,Roger and over,Teddy Edelmann,Peter Westh, Tørfisk,Humberdinck,Pinguins,Elvis,The Everly Brothers,Roy Orbison,Neil Sedaka,o.m.a.

Under middagen vil jeg gøre mit til, at det er muligt at tale sammen,men giv mig endelig besked,hvis musikken er for dominerende.Du får også akkompagnement til eventuelle sange og er du bekendt med sange eller indslag,som du eller dine gæster kunne ønske,jeg deltager i,må du gerne give besked,så jeg kan være ordentligt forberedt.

Før festen starter, aftaler vi lige brugen af evt.skåle-og syng med sange og er der under dansen stemning for lidt folkedans,kan du også få det.

Musikken er min hobby,så jeg glæder mig faktisk til hvert et job og hvis jeg ikke er ude at spille – ja så findes jeg – så vidt muligt i mit øverum.

Musikafspiller

  1. 00:00 Danse medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdXdCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--8b02f89be518898a2eced0d21726394a6a35543d/DANS.mp3?5729689
  2. 00:00 Dinner medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVVCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a16c6b9b224d0e5d173f874c63ba5ae56ac3ea7b/DINNER.mp3?5729689

Videoklip


Anmeldelser ( | af Ernst Larsen: 4,9 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Dejlig behagelig musik og musiker

Jeg var så glad og tilfreds med Ernst. Han spillede alle de sange, jeg gerne ville høre. Han spillede roligt under maden, og senere til dans var han suveræn. Han sprang ud i en for ham ukendt børnesang med fagter til ug. Kan til enhver tid anbefale Ernst og vil også gerne bruge ham igen.

Anmeldt af Lolita Nybro d. 9. april 2023
5
1
5

Det var den musik vi ønskede os, det var bare godt

Han fortjener 5 stjerner. Vores gæster roste hans musik, dejlig hygge musik under spisningen og god musik at danse til. Vi kan kun anbefale ham.

Anmeldt af Bodil Jakobsen d. 7. juni 2021

Kontakt Ernst Larsen

Kontakt Ernst Larsen via formularen her, så vil Ernst Larsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.