Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Ernst Larsen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.800

Hjemby

Områder

Varighed

4-7

Profil

Har spillet festmusik i over 30 år.

Lyt til mine musik demoer - husk at tilslutte head phones eller højttaler - for bedre lyd - disse demoer er direkte indspillet fra mixeren på forskellige jobs - så det er sådan du vil høre mig...bortset fra akustiske forskelle.

Og du er altid velkommen til at ringe for et godt og uforpligtende tilbud.

PS: Specialpris til pensionist-og danseforeninger.

Læs mere...

Mere om Ernst Larsen

Jeg har spillet til fester i mere end 30 år.Først med en trommeslager - "Kjeld & Ernst" og senere med en guitarist - "Ernst & Evald" ,men har siden 1997 spillet solo og ved hjælp af lidt hovedregning,kan jeg komme frem til,at jeg nok har leveret musikken til 12-1500 fester. Jeg spiller for det "modne" publikum og mit slogan er ”Levende musik til levende mennesker”

Jeg leverer musikken til fødselsdage,reception,konfirmation,brunch,sølvbryllup, guldbryllup mm. med musik af kunstnere som bla.: Lars Lilholt,Royal Strings,Rasmus Seebach,Bjarne Liller,Keld Heick,Eddie Skoller,CCR,Fede Finn,Jacob Haugård ,John Mogensen,Kim Larsen,Trine Dyrholm,Jim Reeves,Otto Brandenburg,De Gyldne Løver,Lille Palle,Kandis,Five Tony´s,Roger and over,Teddy Edelmann,Peter Westh, Tørfisk,Humberdinck,Pinguins,Elvis,The Everly Brothers,Roy Orbison,Neil Sedaka,o.m.a.

Under middagen vil jeg gøre mit til, at det er muligt at tale sammen,men giv mig endelig besked,hvis musikken er for dominerende.Du får også akkompagnement til eventuelle sange og er du bekendt med sange eller indslag,som du eller dine gæster kunne ønske,jeg deltager i,må du gerne give besked,så jeg kan være ordentligt forberedt.

Før festen starter, aftaler vi lige brugen af evt.skåle-og syng med sange og er der under dansen stemning for lidt folkedans,kan du også få det.

Musikken er min hobby,så jeg glæder mig faktisk til hvert et job og hvis jeg ikke er ude at spille – ja så findes jeg – så vidt muligt i mit øverum.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ernst Larsen: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Fin musiker

Vi kender ham jo, han kender os og ved lige hvordan det skal være

Anmeldt af Ritta Jørgensen d. 24. marts 2019
5
1
5

Fantastisk

Ernst spillede fantastisk godt. Ramte lige hvad vi og vores gæster kunne lide, god musik under middagen, små indslag og super danse musik. Vi var et lille selskab, Ernst kunne få gæsterne på gulvet. Vi og alle vores gæster har nydt hans musik, stor ros til Ernst fra alle. Vi havde en rigtig god fest.
Ernst kan varmt anbefales.

Anmeldt af Ole Andersen d. 21. februar 2019

Kontakt Ernst Larsen

Kontakt Ernst Larsen via formularen her, så vil Ernst Larsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Dinner medley
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0004/6812/DINNER.mp3
  2. 00:00 Danse medley
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0004/6813/DANS.mp3