Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

ET LILLE STJERNESKUD

Prisniveau

Kr. 950 - 3.750

Hjemby

Områder

Varighed

20-100 minutter

Profil

Musik med mening og glimt i øjet.
Jan Kjær Andersen underholder med sin guitar og sprøde stemme.
Det er elskede klassikere som 'Så længe jeg lever,' 'Hvis tårer var guld.' 'Dansevise,' 'What a wonderful world' og sange af Kim Larsen, Shubidua, Beatles, ABBA mm. Blandet med Jans egne smukke sange som 'Et lille stjerneskud,' 'Hver gang du vælger' og 'Danmark, jeg elsker dig'.
Selvfølgelig er der fællessang, og Jan fanger hurtigt stemninger og går i dialog med publikum med masser af humor.

Læs mere...

Mere om ET LILLE STJERNESKUD

ET LILLE STjERNESKUD bliver målrettet lige nøjagtig dit/jeres arrangement. Er der specielle ønsker, øver Jan gerne nye numre op.
Er der en fødselar blandt publikum, er der hjemmekomponerede sange på programmet med mulighed for at skrive et specielt vers til den, der skal fejres.
I november og december kommer der både de kendte julesange- og salmer og helt nye friske melodier og tekster på programmet under overskriften HJERTER TIL JUL. Lyt blandt til en af sangene på denne side.
Der er også ny musik til fire H.C. Andersen tekster på programmet, bl.a. 'Hist hvor vejen slår en bugt' og 'Konen med æggene.'
I kirkelige sammenhænge har Jan et stort repertoire af kendte salmer og nye melodier til klassiske tekster, bl.a. 'Glade jul.'
Hvis det er nødvendigt medbringes eget sang- og guitaranlæg, der tager 10 minutter at stille op og nemt spiller større lokaler op.
Har du/I specielle ønsker, så sig frem!
Jan har spillet og sunget hele sit liv, så der er uendelig mange sange i repertoiret og stor erfaring at bygge på. Han har i maj og juni 2021 efter den delvise åbning af samfundet allerede fået 10 nye bookinger, så der allerede er 12 job i kalenderen i løbet af året. Blandt andet til 70 og 80 års fødselsdag. Han spiller også på plejehjem og bosteder.
I disse Corona-tider er Jan meget opsat på at overholde alle gældende retningslinjer for fællessang, antallet af tilhørere, hilsner etc. Vi passer på hinanden :-)

Kontakt ET LILLE STJERNESKUD

Kontakt ET LILLE STJERNESKUD via formularen her, så vil ET LILLE STJERNESKUD vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.