ET LILLE STJERNESKUD

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

ET LILLE STJERNESKUD

Prisniveau

Kr. 1.600 - 3.850

Hjemby

Varighed

30-150 minutter

Profil

Musik med mening og glimt i øjet.
Jan Kjær Andersen underholder med sin guitar og sprøde stemme.
Det er elskede klassikere som 'Så længe jeg lever,' 'Vil du danse med mig' og sange af Kim Larsen, Shubidua, Beatles, ABBA mm. Blandet med Jans egne smukke sange som 'Et lille stjerneskud,' 'Hver gang du vælger' og 'Danmark, jeg elsker dig'.
Selvfølgelig er der fællessang, og Jan fanger hurtigt stemninger og går i dialog med publikum med masser af humor.

ET LILLE STjERNESKUD bliver målrettet lige nøjagtig dit/jeres arrangement. Er der specielle ønsker, øver Jan gerne nye numre op.
Er der en fødselar blandt publikum, er der hjemmekomponerede sange på programmet med mulighed for at skrive et specielt vers til den, der skal fejres.
Der er også ny musik til fire H.C. Andersen tekster på programmet, bl.a. 'Danse, danse dukke min, ''Hist hvor vejen slår en bugt' og 'Konen med æggene.'
I kirkelige sammenhænge har Jan et stort repertoire af kendte salmer og nye melodier til klassiske tekster, bl.a. 'Glade jul.'
I november og december kommer der både de kendte julesange- og salmer og helt nye friske melodier og tekster på programmet under overskriften HJERTER TIL JUL.
Hvis det er nødvendigt medbringes eget sang- og guitaranlæg, der tager 10 minutter at stille op og nemt spiller større lokaler op.
Har du/I specielle ønsker, så sig frem!
Jan har spillet og sunget hele sit liv, så der er uendelig mange sange i repertoiret og stor erfaring at bygge på. Han optræder 30-45 gange om året. I 2023 er der allerede 33 jobs i kalenderen!
Også mange jobs for seniorer. I 2021-23 er der bl.a. spillet i tre seniorklubber, på fire plejehjem og til en 70 og en 80 års fødselsdag. I oktober 2023 underholder han bl.a. til et krondiamantbryllup og en 90 års fødselsdag :-)

Kontakt ET LILLE STJERNESKUD

Kontakt ET LILLE STJERNESKUD via formularen her, så vil ET LILLE STJERNESKUD vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.