Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Kogekonen "Myrna"

Prisniveau

Kr. 1.600 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 25 min

Profil

Et billigt grin i selskab med "Myrna" hvor der er (latter) garanti for komik og underholdning i højt tempo,skræddersyet ud fra dine stikord og lynhurtig improvisering - Ikke kun hovedpersoner- men andre gæster kan også regne med at komme lidt i centrum ;) ..... Alt fra konfirmation, privat-,by- og firmafester.Mere end 20 års erfaring. Kontakt mig endelig for et godt og uforpligtende tilbud.....

Læs mere...

Mere om Kogekonen "Myrna"

Stikord tilsendes på mail ca 3 dage før arrangement - detaljer aftales derefter over tlf . - så nyd du bare festen - Myrna klarer resten.....

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kogekonen "Myrna": 4,9 ud af 5 baseret på 75 anmeldelser )

5
1
5

Super sjov underholdning til konfirmation

Myrna fik fra første sekund sat gang i festen - hylende morsom og med god inddragelse af flere gæster. Hun var god til at fange det der foregik i lokalet og på en super måde gøre det til en del af showet samt gøre det meget personligt ud fra de oplysninger, hun havde fået om festens hovedperson. At hun afsluttede med at danse en tiktok med konfirmanden var dagens højdepunkt og som konfirmanden virkelig synes var fedt. Klar anbefaling herfra.

Anmeldt af Berit Høgh d. 4. oktober 2020
5
1
5

5 stjerner, mega sjov

Vi giver Myrna 5 stjerner ud af 5. Mega god underholdning. Min datter som blev konfirmeret følte sig underholdt og gæsterne følte sig underholdt👌🏻 Alt i alt kanon.

Anmeldt af Maria d. 20. september 2020

Kontakt Kogekonen "Myrna"

Kontakt Kogekonen "Myrna" via formularen her, så vil Kogekonen "Myrna" vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.