Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Kogekonen "Myrna"

Prisniveau

Kr. 1.600 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 25 min

Profil

Et billigt grin i selskab med "Myrna" hvor der er (latter) garanti for komik og underholdning i højt tempo,skræddersyet ud fra dine stikord og lynhurtig improvisering - Ikke kun hovedpersoner- men andre gæster kan også regne med at komme lidt i centrum ;) ..... Alt fra konfirmation, privat-,by- og firmafester. 20 års erfaring. Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende godt tilbud.....

Læs mere...

Mere om Kogekonen "Myrna"

Stikord tilsendes på mail ca 3 dage før arrangement - detaljer aftales derefter over tlf . - så nyd du bare festen- Myrna klarer resten.....

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kogekonen "Myrna": 4,9 ud af 5 baseret på 69 anmeldelser )

5
1
5

Super god underholdning!

Kogekonen Myrna kom forbi til mine bedsteforældres diamantbryllup, og det var så fantastisk sjovt at alle havde ondt i lattermusklerne bagefter.
Allan formåede at bruge de informationer vi havde givet ham sammen med sine egne jokes på bedste måde. Han aflæste lynhurtigt stemningen og improviserede også undervejs. Vi var både små børn og ældre mennesker op til 85 års alderen, og alle var godt underholdt.

Anmeldt af Rebecca Møller d. 12. januar 2020
5
1
5

Perfekt underholdning.

Foreningen er utrolig glad for underholdning som Myrna fremførte. Alle morede sig, det blev en rigtig god aften, vi kan kun anbefale at få besøg af Myrna.

Anmeldt af Bent Nielsen/Sct. Hans'erne d. 29. november 2019

Kontakt Kogekonen "Myrna"

Kontakt Kogekonen "Myrna" via formularen her, så vil Kogekonen "Myrna" vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.