Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Kogekonen "Myrna"

Prisniveau

Kr. 1.600 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 25 min

Profil

Et billigt grin i selskab med "Myrna" hvor der er (latter) garanti for komik og underholdning i højt tempo,skræddersyet ud fra dine stikord og lynhurtig improvisering - Ikke kun hovedpersoner- men andre gæster kan også regne med at komme lidt i centrum ;) ..... Alt fra konfirmation, privat-,by- og firmafester. 20 års erfaring. Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende godt tilbud.....

Læs mere...

Mere om Kogekonen "Myrna"

Stikord tilsendes på mail ca 3 dage før arrangement - detaljer aftales derefter over tlf . - så nyd du bare festen- Myrna klarer resten.....

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kogekonen "Myrna": 4,9 ud af 5 baseret på 61 anmeldelser )

5
1
5

Vild sjov

Myrna underholdt til vores datters bryllup og han var vild sjov, alle fik sig et godt grin ung som gamme,l og Myrna fik mine oplysninger om brudeparret flettet flot ind i hans egne input.

Anmeldt af Hanna Jensen d. 5. august 2019
5
1
5

2 x 40 års fødselsdag

Det var en super oplevelse, at møde Myrna. Der blev grinet fra han/hun kom ind, til festen var slut, der blev snakket meget positivt. Myrna vil vi gerne møde igen.

Anmeldt af Else Brodersen d. 7. juni 2019

Kontakt Kogekonen "Myrna"

Kontakt Kogekonen "Myrna" via formularen her, så vil Kogekonen "Myrna" vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.