Eva og Constantin

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 40 dage

Eva og Constantin

Prisniveau

Kr. 6.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-7 time

Profil

EVA og CONSTANTIN "har taget danskerne til sig-og omvendt" skriver Hvidovre avisen.
EVA som 13-årig debuterede hun i sit første Tv-show. I årene der fulgte, nåede hun stjernestatus. Hun optrådte ved store internationale festivaler og arrangementer.CONSTANTIN er en musiker der mestrer at spille instrumenterne:keyboard, guitar, trompet,mundharpe og meget mere.Han er også en sanger med stor flot volumen.De synger på: dansk, engelsk,italiensk, fransk, tysk, latin, rumænsk og ungarsk.

Duoen EVA og CONSTANTIN har med deres musik og sang begejstret publikum fra hele landet, lige fra kræmmermarkeder til landets fineste saloner.Hun er en sanglærke af format, der tryllebinder sit publikum med sin dejlige stemme.
EVA og CONSTANTIN har haft 2 gange den usædvenlige ære og privilegium at optræde foran Hendes Majestet og Hele Kongelige Familie. Den anden gang, i 2004 Prins Henrik og Rumænske President Iliescu sunget sammen med EVA og CONSTANTIN.
De blev modtaget med store bravour ! Her er der tale om sang og musik på et meget højt internationalt niveau!

Kontakt Eva og Constantin

Kontakt Eva og Constantin via formularen her, så vil Eva og Constantin vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.