Foredragsholdere tæt på Esbjerg med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idéen bag portalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk der søger ideel underholdning og musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...