Filosofi i Jylland

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så danskere på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også god mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...