Foredragsholdere nær Jystrup Midtsj med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Jystrup Midtsj med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så folk på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...