Foredragsholdere nær Kolding med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik

Profil midlertidigt ikke i brug

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med portalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk som leder perfekt musik og underholdning ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Det store sortiment dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...