Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere så personer, der søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor alle kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til din næste event eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...