Foredragsholdere i nærheden af Odense med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer som leder helstøbt underholdning & musik kun behøver at søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...