Foredragsholdere tæt på Slagelse med foredrag om filosofi

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk som søger fuldendt underholdning & musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode idéer til alt indenfor events og fester. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...