Filosofi i Storkøbenhavn

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Marco Germinario

A magic journey through science
Follow me in this magic journey through space rollercoasters, symphonies of energy, dinosaurs and stardust: a simp...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter perfekt musik & underholdning ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...