Foredragsholdere nær Tarm med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så danskere på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...