Foredragsholdere tæt på Vanløse med foredrag om filosofi

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Marco Germinario

A magic journey through science
Follow me in this magic journey through space rollercoasters, symphonies of energy, dinosaurs and stardust: a simp...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk på jagt efter perfekt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...