Foredragsholdere i nærheden af Vejle med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik

Profil midlertidigt ikke i brug

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, som søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Vores store udvalg dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration og gode idéer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...