Flemming Både

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Flemming Både

Prisniveau

Kr. 4.800 - 7.200

Hjemby

Områder

Varighed

4 timer - 7 timer

Profil

Hvis musikken skal være hyggelig, professionel, engageret og af højeste kvalitet, er Flemming Både eksperten.
Selskabsmusik med keyboard, klaver og harmonika. Dinermusikken er meget alsidig med bl.a. wienerklassisk og fransk musette-harmonika mellem bordene. Evt. viseunderholdning. Dansemusik til friske dansefødder primært fra 60'erne frem. Musikken bliver spillet med arme og ben sunget med liv og sjæl. Den lyder ikke nødvendigvis som originalerne, men er nærværende og medrivende.

Jeg er uddannet musiker og spiller på keyboard, klaver og harmonika. Musikken er fuldtidsarbejde og der er tryk på. Opgaverne fordeles mellem selskabsmusik, troubadour/viseunderholdning, musikalske foredrag i foreninger m.v. Musikken har været mit levebrød gennem næsten 20 år, men jeg har spillet til fester i næsten 40 år.
Mange års selskabserfaring, en bachelor i musik og masser af undervisningserfaring giver mig en solid baggrund for at klare næsten enhver musikalsk opgave.
Mine opgaver er typisk alt fra 1/2 times muntert troubadourindslag over 2-3 timers hyggeharmonikaspil ved festen, over musikalske foredrag i foreninger og receptioner til større arrangementer med op til 1.000 mennsker i telte, dyrskuer og ikke mindst familiefesterne fra konfirmationer, sølvbryllupper til 100 års fødselsdage.

Anmeldelser ( | af Flemming Både: 5,0 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdning

Han spillede dejlig musik. Gik rundt ind i mellem og spillede på harmonika.

Anmeldt af Lisbeth Hedegaard d. 23. april 2023
5
1
5

5

Top fin fin underholning

Anmeldt af Gunner Grøn d. 24. november 2019

Kontakt Flemming Både

Kontakt Flemming Både via formularen her, så vil Flemming Både vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.