Frej Prahl

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Frej Prahl er psykolog, forfatter, parterapeut og anerkendt ekspert og foredragsholder indenfor emnerne seksualitet og parforhold. Han er i øjeblikket aktuel i DR's seersucces "Fede Forhold", hvor han hjælper par med at genfinde gnisten i parforholdet.

Kender du følelsen af ikke at have lyst til sex? Måske indvilliger du, selvom du ikke har lyst, fordi du ser skuffelsen i din partners øjne og ikke nænner at sige nej. Måske står du ved din ulyst, men det er heller ikke let. For du ved, at der med afvisningen følger følelser af skyld og dårlig samvittighed. I dette foredrag tilbyder psykolog, parterapeut og forfatter Frej Prahl et fundamentalt nyt perspektiv på sexlivet i et parforhold. Hvad nu hvis der slet ikke er noget galt med afvisningen? Hvis den derimod er en del af et spil mellem jer, en fangeleg, der har til hensigt at øge lysten? Hvis det er vores modstand mod at afvise og blive afvist, som i virkeligheden ødelægger den seksuelle lyst og i sidste ende parforholdet? Med et biologisk afsæt, erfaringer fra det terapeutiske rum og sit eget parforhold, inviterer Frej dig til at bryde med dine vante forestillinger om, hvordan et sexliv skal være, så du og din partner igen kan få mere lyst og glæde ind i jeres liv.

Frej Prahl er forfatter til "TÆNDT. Sex i parforholdet. Fra pligt til lyst." På Dansk Psykologisk Forlag. Derudover har han skrevet en lang række artikler om seksualitet og parforhold, ligesom han har medvirket som ekspert i TV- og radioudsendelser. Afslutningsvist har han sin egen podcast på Alt.dk (Parterapi), som i skrivende stund er blevet downloadet af 10.000 mennesker.

Kontakt Frej Prahl

Kontakt Frej Prahl via formularen her, så vil Frej Prahl vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.