Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Det er rent fup!!!

Prisniveau

Kr. 4.600 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-120 min.

Profil

Her finder du en bred vifte af forskellige muligheder for at fuppe dine gæster så ingen aner hvad de skal stille op med sig selv.
Kig her for at finde inspiration til en yderst pinlig optræden!

Læs mere...

Mere om Det er rent fup!!!

Uanset hvilken fup figur der er tale om, kan vi garantere én ting: DET BLIVER PINLIGT!!!
Fup ansat: Her møder den nye ansatte op til firmafesten. Selvfølgelig for sent og midt under spisningen. Her gør hun højlydt opmærksom på sig selv og sørger for at få sig placeret så ALLE kan se (og høre) hende. Undervejs bliver hun mere og mere grænseoverskridende ved feks at smide bh´en (uden dog at smide blusen) hun sørger for at intet går til spilde og kan sagtens have taget små plastikbøtter med til resterne. Den nyansatte er en rigtig party-uartig og sætter gang i fællessang både under og over bordene (hvis det er forsvarligt). Og da hun er rørt til tårer over endelig at have fået job, har hun da selvfølgelig også skrevet en tale til chefen (eller en anden nøgleperson). Mange ting kan ske med en fup ansat - vi lover jer dog én ting - og det er at I aldrig nogensinde glemmer hende og I har noget at snakke om og grine af de næste mange år.
Hvad med en fup fotograf med hang til de våde varer og sin helt egen forestilling om hvordan billeder skal tages og hvad der skal med (og ikke med) på de professionelle billeder.
Eller hvad med et par fup veninder til at sætte skub i festlighederne. Fup veninderne er ikke som folk er flest! De er yderst pinlige og kan finde på ting de fleste andre ikke engang ville kunne drømme om. De holder pinlige taler, har meget yderligtgående meninger om alt og så kan de sagtens finde på at dele ud af deres partytricks og dele små piller rundt (dette er kun kalktabletter) De flirter også gerne med både kvinder og mænd i selskabet og vil helt sikkert blive det store samtaleemne både under og efter festen.
En fup præst & kordegn kan udføre en fup vielse forud for den rigtige vielse. Her vil jeres gæster kunne forarge sig over en præst der ikke kan huske jeres navne eller hvor I befinder jer samt en kordegn der kan rigtig mange ting - bortset fra at synge! (Det er hun bare ikke selv klar over). Præsten & kordegnen kommer derhen hvor I vil have det - om det er i festsalen, i haven eller i kirken (skal dog aftales med kirken) og herfra starter det hele ganske normalt. Ret hurtigt begynder der dog at kamme over og præsten skælder også ud indimellem!!!
Fup journalisterne kan eksempelvis bruges på skoler hvor elever og lærere tror de skal interviewes til den lokale avis om feks. et projekt de er igang med eller lige er afsluttet. Fup journalisterne stiller dog de mest mærkelige spørgsmål og opfører sig bestemt ikke som sådan nogle plejer at gøre. De kan feks godt finde på at "stjæle" lidt hist og her hvis de ser deres snit til det.
Til arrangementer som "open by night" er fup politibetjentene geniale til at sætte skub i festlighederne. De er ikke blege for at snuppe sig en swingom med fru hansen på åben gade, at "stjæle" lidt i butikkerne eller puste ballondyr op til børnene. De uddeler også masser af bøder til folk. Det kunne være bøder for at være for lækre, for små, for ikke at holde i hånd med kæresten osv.
Skal du fuppe dine venner godt og grundigt, så bestil en fup kæreste. Vi garanterer dine venner tror du har fået pip på hjernen. Fup kæresten er vældig glad for ALLE mænd ELLER hun er mere end glad for hendes kæreste og sidder nærmest på skødet af ham konstant. Hun er yderst pinlig og ikke bleg for at sige hvad hun mener.
Har du andre ideer til fup figurer, så spørg. Vi kan lave stort set ALT og vi kommer i HELE Danmark.

Kontakt Det er rent fup!!!

Kontakt Det er rent fup!!! via formularen her, så vil Det er rent fup!!! vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.