GÆT SANGEN!

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

GÆT SANGEN!

Prisniveau

Kr. 5.000 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-5 timer

Profil

Vi skal quizze – vi skal musik-quizze!
 
Velkommen til GÆT SANGEN – hvor musikquiz møder live-underholdning!

Bag GÆT SANGEN står to erfarne musikere, der spiller, synger eller reciterer korte uddrag af kendte sange, og deltagerne vil blive udfordret i forskellige discipliner fra musikgenkendelse, årstal og tekstforståelse til hurtige reflekser.
Men det stopper ikke her – vi opfordrer alle til at synge med! Deltagerne bliver en del af showet. Det skaber en helt unik og energifyldt stemning og bringer musikquizzen til live.
 
GÆT SANGEN er skræddersyet til enhver begivenhed, lige fra firmafester til private arrangementer, fødselsdage, julefrokoster, polterabender og studentergilder, og passer perfekt til både mindre og større selskaber. Alle får rig mulighed for at teste deres musikalske viden og samtidig nyde en aften fyldt med sjov og sang.
 
Efter quizzen fortsætter vi ofte med livemusik, hvor der både er mulighed for at lytte, synge med eller danse.

Lad os skabe en fest med uforglemmelige musikalske øjeblikke og sammen teste dine gæsters musikalske evner!

Musikafspiller

  1. 00:00 GÆT SANGEN!
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc3VoIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1908eddeb5478e0074d9c1ae6fdc2e8131c1cdd3/Gaetsangen_Master_1080X1080_V2.mp3?5737492

Videoklip


Anmeldelser ( | af GÆT SANGEN!: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Polterabend med ekstra musik-lir :)

I weekenden var vi så heldige at blive overrasket med polterabend - sikke en fest! Men festen toppede da de to dygtige musikere bag "GÆT SANGEN" for alvor satte gang i festen :)
Live musikquiz i egen stue - endda skræddersyet til os - så bliver det altså ikke meget bedre! Stor anbefaling herfra :)

Anmeldt af Laura Drustrup d. 12. juni 2024
5
1
5

Fantastisk arrangement!

Vi havde Erik og John til min mands 40’års fødselsdag og startede med ‘Gæt sangen’ og det fik virkelig rystet gæsterne sammen på kryds og tværs og fik skabt den bedste stemning. Festen gik fra snak ved maden/grupper til at blive én fest, hvor alle grinede og konkurrerede med hinanden. Det var den perfekte start på den næste del af festen som bød op til dans på dansegulvet som også var mega godt! Vi kunne selv ønske musik og efter at mikrofonerne var blevet varmet op under hit med sangen var der flere som var oppe og synge med på deres eget sangvalg. Det var super godt og kan virkelig anbefales!

Anmeldt af Maja Tarp d. 14. april 2024

Kontakt GÆT SANGEN!

Kontakt GÆT SANGEN! via formularen her, så vil GÆT SANGEN! vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.