Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Get Lucky

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min eller 3 x 45 min

Profil

Get Lucky er et rutineret coverband med et klassisk lineup: Vokal, bas, guitar og trommer. Vi spiller musik med overskud og vitalitet, der fylder dit dansegulv: Vores repertoire består af kendt musik fra de tre sidste årtier: Det er bl.a. George Michael (og WHAM), Sade, Amy Winehouse, Simply Red, Daft Punk, Justin Timberlake, Bruno Mars - og selvfølgelig nogle danske klassikere fra bl.a. Danseorkestret, Thomas Helmig og Sanne Salomonsen.

Læs mere...

Mere om Get Lucky

Se alle vores videoer nedenunder - klik på "Se alle videoer"

Videoklip

Anmeldelser ( | af Get Lucky: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Sikke en fantastisk fest

Bandet spillede god og blandet musik, vi både kunne danse til og synge med på. Gulvet blev fyldt med det samme, og dem der ikke lige dansede nød at høre musikken. Det var bare godt. Simpelthen. Vi hyrer igen "Get Lucky", når vi fylder rundt næste gang.

Anmeldt af Kim Daugaard d. 27. november 2022
5
1
5

Den perfekte dansemusik

Get Lucky var fantastiske. De fik hele familien - både de yngste og de ældste på dansegulvet. Lyden var god uden at være for høj, og selvom lokalet ikke var så stort, var der både plads til band og dansegulv. Tak for en dejlig aften. De bedste anbefalinger fra mig og min families.

Anmeldt af Linda Herlev d. 6. november 2022

Kontakt Get Lucky

Kontakt Get Lucky via formularen her, så vil Get Lucky vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.