Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

International Dance Agency

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

5 min -?

Profil

International Dance Agency er et professionelt agentur som formidler kontakt mellem dansere, koreografer, instruktører og den professionelle branche i Danmark og i udlandet.
Ønsker du at booke dansere, instruktører, koreografer til Teater, Musicals, TV, Film, Foto, Musikvideo, Live on Stage, Koncerter, Modeshow, Reklamer og Events kontakt Gigi Fredie Pedersen.

Læs mere...

Mere om International Dance Agency

Gigi Fredie-Pedersen er uddannet international professionel danser, dommer, instruktør og koreograf, med stort knowhow og erfaring i alle former for både mindre og større arrangementer.

Som aktiv danser har Gigi optrådt over det meste af verden i forskellige sammenhænge og hun er mange gange Dansk Mester og Verdensmester.

Gigi arbejder også som mentor og coach i branchen, og er IDAgency`s Agent i København og Los Angeles, hvilket giver hende et stort netværk og meget stor sandsynlighed for at kunne levere præcis det, som DU ønsker.

Kontakt International Dance Agency

Kontakt International Dance Agency via formularen her, så vil International Dance Agency vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.