Gnavne Gamle Mænd

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Gnavne Gamle Mænd

Prisniveau

Kr. 8.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 50 minutter

Profil

Gnavne gamle mænd er tre af Danmarks mest erfarne og rynkede historiefortællere i et forrygende fortælle-show. Her spiddes alderdommens glæder og fortrædeligheder i pinlig ærlighed, grov humor og befriende latter.

Man siger, at gamle mænd er gnavne, i hvert fald mere gnavne end andre. Det er simpelthen en fejltolkning af facts.

Det er sandt, at vi er ældre, men vi er også mere skarpsynede, vi er mere velformulerede, vi er mere realistiske, og vore analytiske evner er mere trænede. Det hænder også, at vi er mere overbærende og frem for alt, at er vi mere ærlige end yngre mænd. Naturligvis! Det er alt sammen udtryk for vores enorme livserfaring.

I vores show Gnavne Gamle Mænd deler vi villigt og rundhåndet ud af vores erfaringer og vores oprigtige syn på omverdenen og dens mangler og aldersdiskriminerende tiltag. Vi lader humoren og komikken dominere hele vejen igennem, også når det gælder egne mangler og særheder.

Send bud efter Gnavne Gamle Mænd, så får du 2 x 50 minutters topprofessionel underholdning af landets mest erfarne og travle historiefortællere.

Kontakt Gnavne Gamle Mænd

Kontakt Gnavne Gamle Mænd via formularen her, så vil Gnavne Gamle Mænd vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.