Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Fitnessguruen Ibberman

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

25-30 minutter

Profil

Fitnessguruen Ibberman! Her er underholdning, hvor samtlige gæster er aktivt deltagende under 60% af showet. Fitnessguruen Ibberman er perfekt til at dukke op under festen og få humøret helt i top på samtlige gæster. Gæsterne bliver aktiveret gennem en fællesdans, som resten af showet tager udgangspunkt i. Festens midtpunkt slipper naturligvis ikke for lidt opmærksomhed undervejs.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Fitnessguruen Ibberman: 4,8 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Fitnessguruen

Her var der bare fuld fart over feltet med mange sjove indslag under vejs helt klart at jeg medgiver mine bedste anbefalinger til Ibberman fra Haderslev.

Anmeldt af Henri Langhoff d. 16. september 2018
5
1
5

Fantastisk!!

Fitnessguruen forstår, at få alle folk til at grine, selv de lidt ældre oldeforældre :-) Var fra ankomst et kæmpe hit og fik alle med på fitness legen. "Striptease" til sidst var så hylende morsomt, at de fleste græd af grin! Brudgommen vidste på intet tidspunkt, hvem der havde arrangeret det, hvorfor det var endnu federe, da bruden til sidst kunne præsentere, at det var hende der havde fundet på det! Helt klart en KÆMPE anbefaling herfra! Tak for et super godt indslag, som aldrig vil blive glemt ;-)

Anmeldt af Mie Soja Kühlmann d. 4. september 2018

Kontakt Fitnessguruen Ibberman

Kontakt Fitnessguruen Ibberman via formularen her, så vil Fitnessguruen Ibberman vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.