Good Vibrations - Pianoman + DJ

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Good Vibrations - Pianoman + DJ

Prisniveau

Kr. 9.800 - 18.000

Hjemby

Varighed

3 til 8 timer

Profil

Pianist + dj : Unikt helaftens koncept til jeres bryllup, fødselsdag, firma fest m.m.
Kombiner det bedste fra to verdener: Pianoman+DJ
Under middagen spiller en af danmarks dygtigste middagspianister, pianoman Kim Maarup (Se profil under pianister)
Bagefter klarer de to dynamiske DJ´s Asger og Rasmus (hvis begge bookes) dansemusikken. Eller ...
Kim kører afveksling med live dansemusik på skift med diskoteks musik. Fantastisk effekt !!!

Pianoman Kim Maarup er en af Danmarks mest efterspurgte og erfarne underholdning-pianister til fester, shows etc - og DJ, erne Asger og Rasmus (tvillinger), alias "Good vibration" har kørt som discjockeys siden de var 18. (I dag er de 25)
Kim spiller under middagen afdæmpet stilfuld musik. Akkompagnerer til sange, og til indslag (hvis der f.eks. er en blandt publikum der har lyst at synge en sang.)
Kim synger også, hvis ønsket, meget dæmpet under desserten, (stille akustiske versioner af Beatles, Kim Larsen, Anders Odbjerg, Ed Sheeran, Bob Dylan, Højskolesange etc.).
Til bryllup spiller Kim til brudevalsen, og ... dernæst overtager Asger og Rasmus med diskoteks-musik der passer til aldersgruppen.
60ér, (Beatles, Rolling Stones, Creedence, Status Quo, Pink Floyyd), 70ér, 80ér eller de nyeste med Jung, Mads Langer, Christopher, Mø, Tobias Rahim, Zeebach, Rammstein, Zara Larsson, Taylor Swift, Wollbeat, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore m.m. og måske sniger V.L.T.J sig også ind. (Vi har ALT !!!) Publikum må meget gerne komme med opfodringer (og det gør de).
NB: Pianoman Kim spiller også til dans om ønsket, og vi kan køre en helt specielt performance med skiftevis DJ og live musik. Dette giver en utrolig god effekt.
Asger og Rasmus, 24 år, har musikken i blodet, da de er sønner til Kim. De har qua deres alder, fingeren på pulsen mht. musikken til de unge. De har flere års erfaring med DJ-konceptet, og kan spille ALT musik. Kombinationen af livemusik og DJ forbinder det bedste fra to verdener.
Vi medbringer et imponerede stort lysanlæg, med stemningsfuld farverigt dmx led-lys, laser, stjernehimmel, lille røgmaskine (bruges begrænset og kun med små portioner ved dansegulv), og maaange andre lyseffekter.
Vi sørger for at intet blænder publikum, men kun koncentreres om scenen og dansegulvet. Lyset kommer / vinkles oppe fra.
Det vigtigste er dog ikke kun teknik men den helt særlige og gode publikumskontakt der opleves.
Skal i have en uforglemmelig superfest, så er den direkte vej "Good Vibrations"
Priser:
Kombination:
Pianoman Kim under middag.
Asger og Rasmus til dans / evt. kombineret med livemusik / Kim
Maksimal mulig totalspilletid 8.5 timer - (Vi spiller ikke efter 02)
F.eks.:
7 timer 18.30 til 01.30 : 14.500 Kr.
7,5 timer 18.30 til 02.00 : 15.800 kr.
8 timer 18.00 til 02.00 : 16.800 Kr.
KUN Good Vibrations: 12.800
Som udgangspunkt spiller vi kun Jylland og Fyn. Sjælland + 2.500 kr

Bookning af Kim alene: Se profil Pianoman Kim Maarup her på Eventzonen

Anlæg:
Kompakt lydanlæg, der kan kombineres til at spille for 30 til 1000 personer.
Superflot stort lysanlæg der giver den rigtige stemning på dansegulvet med spots, diskolys, laser m.m. (Generer IKKE folk ved bordene).

Anmeldelser ( | af Good Vibrations - Pianoman + DJ: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Et helstøbt arrangement

Igen havde jeg booket Pianoman og Good vibrations - og de leverede bare varen igen. Der var passende god musik under maden, og senere blev der fyret op under dansegulvet.
Her er aldrig bøvl, masser af fleksibilitet, godt humør og alle aftaler bliver overholdt.

Anmeldt af Annabel Bækkegaard d. 12. juni 2023
5
1
5

Fuldstændig fantastisk!

Vi vil gerne sige tusind mange tak for en helt igennem fantastisk aften til Good Vibrations Pianoman og DJ-drengene!

Vi har ikke andet end ros til jer og jeres professionelle tilgang til hele aftenen. Hele setup-pet var perfekt, både med musik og lys. Alle sangene fra vores playlister blev spillet og til trods for at det var to vidt forskellige musikalske genrer, så formåede I at samle det hele og få det til at lyde smukt, rørende og fantastisk. I var høflige, venlige og professionelle fra start til slut.

Det var utroligt flot at der blev spillet klaver-cover-versioner af gamle klassikere under middagen og hvordan der hele aften blev skabt en hyggelig og intim stemning, så festen gik op i en højere enhed. Det var fedt at I kunne supplere toastmasteren og indslagende.
Da bordene blev ryddet og folk kom ud på dansegulvet, var I så gode til at give folk det som de ville høre, så dansegulvet aldrig var tomt. Der var rigtig mange trætte og ømme fødder dagen efter.

Vi kunne ikke have valgt nogle bedre musikere til den vigtigste dag i vores liv.
Tusind tak for musikken.

De varmeste hilsner
Brudeparret

Anmeldt af Belinda Schnejder d. 23. maj 2023

Kontakt Good Vibrations - Pianoman + DJ

Kontakt Good Vibrations - Pianoman + DJ via formularen her, så vil Good Vibrations - Pianoman + DJ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.