Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

HALFDANSKERNE

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 gange 45 minutter eller efter aftale

Profil

HALFDANSKERNE er Danmarks mest populære viseorkester. De har kæmpe succes med deres nye 10 års jubilæumsshow, hvor de serverer topunderholdning baseret på de allermest populære sange med tekster af danske digtere. Hvor HALFDANSKERNE kommer, er der fulde huse, stående ovationer, masser af humor og et enestående musikalsk fællesskab på tværs af scenekanten. Så hvis du holder af viser og morsom underholdning, er det bare med at få bestilt - der er rift om dem...

Læs mere...

Mere om HALFDANSKERNE

Siden Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået en vej – fremad. År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når HALFDANSKERNE er på plakaten.

Trioen har nemlig alt hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger.

HALFDANSKERNE har i 2018 10 års jubilæum med det samarbejde, som blandt meget andet har ført til 4 CD-udgivelser, flere optrædener i TV og radio, en for et viseorkester noget usædvanlig 1. plads på DR´s Dansktop, og først og fremmest gjort dem til et af landets mest eftertragtede koncertnavne. Se mere om Halfdanskerne på facebook, Youtube og andre sociale medier, og få en forrygende aften med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor.

Kontakt HALFDANSKERNE

Kontakt HALFDANSKERNE via formularen her, så vil HALFDANSKERNE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.