Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

H.C.Andersen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

35 min - 3 timer

Profil

Træd ind i H. C. Andersens eventyrlige verden og nyd skuespillet og de kendte eventyr - fortalt for både børn og voksne. Lars Rasmussen formidler eventyr i et nutidigt og humoristisk sprog - så alle forstår de gamle vendinger.
Du kan også bestille events med tegne- male workshop.
Bestil til aktivitetscenter, børnehave, byfest, bogbutik, fødselsdag, storcenter og den private fest.

Læs mere...

Mere om H.C.Andersen

H.C. Andersen og tilbyder underholdning med:
- eventyrfortælling
- malerworkshops
- walkaround
- firmaevents med Andersen på besøg
Andersen optræder overalt i landet. Det kan være ved børnehave fest, ældercenter, "Open by night", festivals, Den gamle by, ved reception, messe, jubilæum eller indvielser hvor H.C. gerne klipper den røde snor.
Forhør gerne om de mange muligheder for at bruge eventyr og H.C. Andersen figuren ved jeres næste arrangement.
H. C. Andersen vækker altid stor opsigt og glæde i bybilledet, når han på sin egen stille facon går rundt og overraskes over de mange moderne biler og blinklys - "Goood dag - dee Heerrer og denne unge Dame, Goddaag - Goodag" Han hilser høfligt, giver gerne hånd og vinker glad til alle børnene. Andersen kommer til børnefest, dyreskue, byfest, festival, bibliotek, museer, kulturnat, børnefødselsdag, på plejehjem og ældrecenter - steder hvor man sætter pris på eventyr, det levende ord og ikke mindst humor.
Jeg laver også som Andersen malerworkshop sammen med selveste Anna Ancher - hun får gæsterne igang med at male sjove billeder over de eventyr jeg fortæller.
Anna Ancher spilles af billedkunstner Mari Dahl. (min kæreste)
Et sådant arrangement varer typisk fra 2 til 3 timer - og der medbringes staffelier og plader til at male på - pensler og maling til alle og vi slutter med en lille fernisering.
På biblioteket dækkes gulvet med papir og her kan alle børnene sidde og tegne og bruge fantasien - mens H. C. lystigt fortæller.
På plejehjemmet eller ældrecenter kommer H.C. forbi under kaffen - "ja jeg er lige på vej til Silkeborg for at møde min gode ven Drewsen på Papirfabrikken - men en kop kaffe og lidt kage..det sir man ijo kke nej til ...."
Kontakt mig gerne for et tilbud der passer jeres budget.
Jeg har gennem de sidste 5 år optrådt med forestillinger som Andersen, Asger Jorn, klovnen Lars Gustav, Piraten Don Gustav, drillenissen Gustav og Den rare julemand.
Jeg er uddannet Voksenunderviser og Socialpædagog og har arbejdet med og undervist i teater og drama i mange år. Har også undervist lidt ved hospitalsklovneuddannelsen.
Jeg bor i Ry og optræder over hele landet - i 2014 både i Tyskland og i Grønland 2 gange.

Kontakt H.C.Andersen

Kontakt H.C.Andersen via formularen her, så vil H.C.Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.