Hell Friis Over Band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Hell Friis Over Band

Prisniveau

Kr. 18.000 - 45.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min. eller 3 x 45 i et standard-set-up.

Profil

Hell Friis Over Band er det fede live band til firmafester, byfester, festivaller, halfester eller bare din private fest, der skal have lidt mere gang i den.

Hell Friis Over Band er spilleglæde og gang i den til det rockglade publikum!

Hell Friis Over Band er vant til at spille for 50 personer til bryllupper til op til flere tusinde til firmafester, så vi er klar på det hele.

Hell Friis Over Band spiller dansevenligt rockmusik, der får ikke bare pigerne, men også drengene på dansegulvet. Bandet har en fin evne til at læse publikummet og tilpasse sætlisterne og fremførelsen af numrene derefter.

Musikken er lagt an på spilleglæde, smil på læben, involvering af publikum, en stærk vokal og fede soli, og det skinner tydeligt igennem, at Hell Friis Over Band elsker at være på scenen. Spilleglæden overføres således til publikum, og man skal være ualmindelig kedelig eller gangbesværet for ikke at blive trukket ind på dansegulvet, når Hell Friis Over Band går på!

Hell Friis Over Band føres an af Jacob Friis' stærke vokal og Ole Hells guitarlicks. De to frontfigurer får dog evig kamp til stregen og opbakning af Mikkel Hollænder Jensen på bas og Carsten Gløvermose Nielsen på trommer. Vi kan også hyres med kvindelig kor-/leadsangerinde. Vi kan også hyres som backing for kendte kunstnere.

Hell Friis Over Bands motto til netop dit arrangement er: "Det finder vi nok ud af...!"

Kontakt Hell Friis Over Band

Kontakt Hell Friis Over Band via formularen her, så vil Hell Friis Over Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.