Hjalte Rytter

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Hjalte Rytter

Prisniveau

Kr. 5.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 minutter

Profil

Med sin 2. plads til Danmarksmesterskabet 2013 i Stand-up slog Hjalte Rytter sit navn fast på den danske stand-up scene. Med sin selvironiske og observerende stil på scenen.

Med sin 2. plads til Danmarksmesterskabet 2013 i Stand-up slog Hjalte Rytter sit navn fast på den danske stand-up scene. Med sin selvironiske og observerende stil på scenen, har Hjalte de sidste 3,5 år turneret rundt og optrådt i hele Danmark, med udgangspunkt i Århus.
Med sine egne finurlige observationer, har Hjalte sin helt egen stil, der gør ham til en unik komiker. Der er med andre ord garanti for en dejlig aften, hvis Hjalte kommer og optræder. Emnerne der bliver gennemgået er alt mellem himmel og jord. Intet er helligt, men alt bliver behandlet på en sober måde.

Hjalte Rytter - en komiker i konstant udvikling, som du vil høre meget mere til i fremtiden.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Hjalte Rytter: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Sindsyg sjov spasser :-)

Hjalte er anderledes end andre stand-up komikere, men på den fede måde.
Han er underholdende og har nogle skæve vinkler på livet. Han er handicappet og hans finurlige jokes tager afsæt i dette, uden at man får følelsen af at han spiller på det. Han er ikke den handicappede komiker, men komikeren med et handicap.
Nu har jeg efterhånden set Hjalte folde sig ud på scenen nogle gange og jeg græder lige meget af grin hvergang.
Senest havde vi ham til at optræde til vores julefrokost og heller ikke denne gang blev jeg skuffet. Han er simpelthen bare en ener, med hans tørre underfundige humor.

Du får et stort high-5 herfra Hjalte

Anmeldt af Lars Cederström d. 13. december 2018
4
1
5

Stand up flot tilpasset hele selskabet.

Vi havde fornøjelsen af Hjaltes realitetshumor og vedkommende skarpe iagttagelser til en 30 års fødselsdagsfest. Vi fik både leet men også lidt stof til eftertanke. Tak for comedy med bid og god humor.

Anmeldt af Lise Thrane d. 2. juli 2018

Kontakt Hjalte Rytter

Kontakt Hjalte Rytter via formularen her, så vil Hjalte Rytter vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.